Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şeful judeţului cere Poliţiei să-i ancheteze pe şoferii care vor despăgubiri că au dat cu maşinile în gropi

DÂMBOVIŢA: Şeful judeţului cere Poliţiei să-i ancheteze pe şoferii care vor despăgubiri că au dat cu maşinile în gropi 

lucrari drumuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu nu are nimic împotriva cetăţenilor care îşi exercită dreptul democratic de a deschide procese instituţiilor statului din cauza cărora suferă anumite prejudicii materiale sau morale. Dar, spune Ţuţuianu, de la drept la abuz sunt doar câţiva paşi, pe care unii deja i-au parcurs în complicitate cu alte entităţi.

A dat preşedintele CJD ca exemplu pe cei care au acţionat în judecată Consiliul Judeţean pentru drumurile proaste din judeţ din cauza cărora autoturismele au suferit diferite stricăciuni. S-au cerut în instanţă sume foarte mari. De la 8.000 la 10.000 de lei pentru defectarea unei roţi!

„Voi sesiza Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a cerceta toate aceste cazuri, fiindcă există, în unele situaţii, şi procese verbale întocmite de Poliţie. Nu poţi pretinde despăgubiri de 80 de milioane de lei vechi, că ai dat cu maşina într-o groapă pe un drum judeţean! Fenomenul nu mai este unul întâmplător. Este deja o practică”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu crede că la mijloc poate fi doar intenţia unora de a frauda statul, de a obţine sume mari de bani, invocând vine mici sau inexistente. Ce-i drept, în Dâmboviţa există numeroase segmente de drum judeţean care arată deplorabil. Şoferii care le parcurg zilnic, în timp, se pot trezi cu diferite defecţiuni la maşini.

În acest moment, sunt pe rolul instanţelor de judecată 10 dosare care vizează obţinerea unor astfel de despăgubiri. De asemenea, au fost soluţionate alte 13 cauze. Administratorul drumului a câştigat procesele în 50% dintre dosare.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Şeful judeţului cere Poliţiei să-i ancheteze pe şoferii care vor despăgubiri că au dat cu maşinile în gropi

 1. Cocuta

  Tutuianule, avocatura si doctoratul tau de Targoviste nu au nimic cu mecanica! Groapile (facute din fraudele voastre) nu pot ramane fara urmari in Targoviste decat de cei ce poseda tancuri! Restul soferilor nu se gandesc la a va frauda statul vostru de infractori ci la a-si repara masina de ocazie pe care cu greu si-au cumparat-o! Roata ce a calcat in gropile voastre, nu mai este o roata, asta sa stii si tu! Apoi masina are nevoie si de alte reparatii: directia, suspensiile, amortizoare, biele, vopsitorie si … va trebui sa contactezi un mecaniv, iti va spune mai mult ca mine!

   
 2. adi_db

  PAi ca sa nu mai dai ocazia la „profitori” sa va „fraudeze” de ce nu ai tu grija sa avem si noi drumuri de calitate? Si de ce nu ceri tu politiei sa ancheteze furturile si jaful pe care l-ati facut voi si il faceti in continuare cu soselele astea? Pe voi cum putem sa va pedepsim??? Tu si sleahta ta de smecheri nu sunteti decat niste hoti si infracori cu acte. Aveti 25 de ani in spate. Timp in care nu ati facut nimic. Dar bani ati luat su sutele de miliarde. Unde sunt? De ce „profitorii” astia de soferi platesc taxe si impozite si sunt obligati sa circule prin craterele voastre??? Nu tu trebuie sa ceri socoteala ba infamule. TU SI AI TAI TREBUIE SA DATI SOCOLTEALA. SCARBELOR!

   
 3. Lolo

  Pivot , bascula , telescop , arc , flansa , rulment , bieleta , bucsi, jante ( astea pt o masina simpla )… altele au alte articulatii mult mai complexe. ( audi , passat …) … daca atingi cu baia de ulei si strici motorul ce ai facut ?

   

Adaugă un Comentariu

*