Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Şeful liberalilor le dă ultimatum parlamentarilor rebeli, Caracota şi Preda!

DÂMBOVIŢA: Şeful liberalilor le dă ultimatum parlamentarilor rebeli, Caracota şi Preda! 

marius caraveteanu

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a dovedit, de când a fost ales şef al organizaţiei şi până acum, înţelegere şi toleranţă faţă de cei care nu s-au obişnuit cu ideea că filiala, după mulţi ani de provizorat, are o conducere legal aleasă care trebuie să-şi urmeze cursul în concordanţă cu menirea şi regulile stabilite de partidul pe care îl reprezintă.

Astăzi, Marius Caraveţeanu, ferm, le-a atras atenţia celor doi colegi de partid, senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda, asupra atitudiinii ostile pe care au afişat-o până acum şi care inoculează în rândul cetăţenilor şi membrilor PNL ideea că în partid nu există stabilitate, unitate.

Recunoaşte preşedintele PNL Dâmboviţa că, din politeţe, respect faţă de partid, a încercat să treacă cu vederea acest conflict amplificat zi de zi de cei doi parlamentari, cu atacuri directe sau uşor voalate la adresa sa sau a altor lideri locali PNL. „De ceva vreme, ne ascundem după cireş şi parcă nu este bărbăteşte”, a spus şeful liberalilor dâmboviţeni. Acesta consideră că atitudinea afişată de Iancu Caracota şi Cezar Preda şi acţiunile pe care le desfăşoară separat de PNL nu le fac cinste.

„Am încercat să fiu tolerant, nu neapărat să ignor acest tip de acţiune. Sunt de părere că nu fac bine imaginii partidului, activităţii noastre, renumelui acestui partid. La domnul Iancu Caracota am identificat o uşoară supărare generată de rezultatele obţinute la alegerile interne. La domnul Cezar Preda chiar nu am găsit motivul supărării”.

Marius Caraveţeanu recunoaşte că, imediat după alegeri, a existat o uşoară ruptură, dar spera că se va atenua şi că lucrurile vor intra în normalitate.

„Dar, în loc să se atenueze, să se vindece această rană, atacurile au continuat. Au fost aduse jigniri la adresa mea şi la adresa altor colegi din partid. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă acum şi vreau ca aceste lucruri să înceteze”, afirmă preşedintele PNL Dâmboviţa.

Liderul liberal dezvăluie faptul că a fost avertizat de către oamenii politici din Buzău, de fermierii din acel judeţ, despre faptul că Cezar Preda îşi poate schimba rapid atitudinea. Şi, cu toate acestea, Caraveţeanu a rămas alături de el.

„Mă simt obligat să recunosc că am avut de înfruntat prietenii din judeţul Dâmboviţa luându-i apărarea lui Cezar Preda”.

Crede Marius Caraveţeanu că deputatul Preda are un comportament dual, ceva de genul când este cu tine şi te sprijină, când îl vezi dintr-o dată că te loveşte.

„Îmi doresc ca domnul Cezar Preda să revină la comportamentul pe care l-a avut înainte de 11 decembrie. Trebuie să recunosc că dumnealui face parte din colectivul care m-a determinat să candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei. Recunosc că este un parlamentar activ, dar să nu uite că există şi un cod de etică. Acest atac la adresa mea, la adresa colegilor mei nu este drept. Trebuie să înceteze. Am avut suficientă răbdare”, a mărturisit Marius Caraveţeanu.

Liderul PNL Dâmboviţa a mai precizat că Ludovic Orban, preşedintele PNL, ştie ce se întâmplă în Dâmboviţa, este la curent cu toate acţiunile normale sau anormale din organizaţie.

Astăzi, a fost clar că Marius Caraveţeanu a vrut să transmită o atenţionare celor doi parlamentari cu apucături rebele, aşa cum s-a exprimat „este pentru prima şi ultima dată când fac aşa ceva”, după aceea, cu siguranţă, urmează restabilirea ordinii conform regulilor partidului.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Şeful liberalilor le dă ultimatum parlamentarilor rebeli, Caracota şi Preda!

 1. Enache Lucian

  Cei doi parlamentari de Dambovita care si-au vazut „sacii in caruta” ar trebui sa fie preocupati chiar si in vacanta parlamentara de activitatea de opozitie a PNL -ului din parlament si sa pregateasca initiative legislative de dreapta pentru sesiunea de toamna. Domnii parlamentari ar trebui sa lase activitatea organizatiilor locale in seama celor care au fost alesi democratic dupa atata amar de ani de interimat care a dus PNL -ul din Dambovita sub 20% .

   
 2. Enache Lucian

  Pe de alta parte nu am prea inteles din postare care sunt actele de „rebeliune” ale celor doi parlamentari de Dambovita.Draga Incomod -Media.ro audiaza si cealalta parte! Eu poate nu am fost atent la conferintele de presa ale parlamentarilor liberali damboviteni si nu am elemente suficiente. Lumineaza-ma. nu vreau sa fiu din nou dezamagit de .. votul meu!

   
 3. tass

  si daca tot vorbim.caracota liberal neaoș.caraveteanu idem.preda(idem si la fel).conducerea pnl este formata din cei ce ne furau 25%din salariu.BASTA.MD59

   

Adaugă un Comentariu

*