Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Gheorghe Dinu, a luat în calcul să renunţe la funcţie!

DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Gheorghe Dinu, a luat în calcul să renunţe la funcţie! 

gheorghe dinu 1

După multă vreme şi aproape pentru prima dată, Poliţia Locală Târgovişte, respectiv directorul instituţiei, Gheorghe Dinu, organizează o conferinţă de presă. Se pare că Dinu se vede încolţit, neexistând ieşire din situaţia în care se află. De la început, s-a văzut intenţia lui Dinu de a înfiera trustul de presă MDI care a declanşat împotriva acestuia o campanie mediatică. Văzând că jurnaliştii locali nu sunt interesaţi de expozeul său împotriva MDI, considerând că este nepoliticos şi neprofesional să asistăm la denigrarea unor colegi de breaslă, Dinu a schimbat foaia, prezentând probleme legate de bugetul instituţiei şi de activitatea nemijlocită pe frontul stradal. Lucrurile s-au tensionat când ziariştii au început să solicite lămuriri cu privire la unele aspecte negative descoperite pe teren şi tratate în paginile ziarelor sau la televizor.

A mai ţinut să precizeze Dinu că, în primăvara lui 2009, când a preluat funcţia de conducere a Poliţiei Locale a susţinut un concurs pe care l-a câştigat pe merit şi nicidecum nu a venit la comandă pe filieră politică. Chiar dacă, atunci, toată lumea ştia că face parte din grupul PDL condus de Florin Popescu şi Gabriel Boriga, iar postul de televiziune pe care îl patrona împreună cu familia avea ca principal obiect de activitate promovarea politicii portocalii. Nu mai punem la socoteală faptul că fiul său, Bogdan Dinu, a candidat pentru un mandat de deputat tot din partea PDL.

Revenind la problemele actuale, şeful Poliţiei Locale este convins că împotriva sa se duce o luptă de denigrare şi că dumnealui este curat ca lacrima. A recunoscut că a mai greşit, pe ici, pe colo, ba cu parcatul autoturismului Phorche Cayenne pe unde apuca, dar în nici un caz regulamentar, că mai avea gura mare, aroganţe, dar, în rest, a fost pâinea lui Dumnezeu.

Despre incidentul din supermarket când un poliţist local a fost fotografiat pe rol de slugă în uniformă, ducându-i coşul cu cumpărături şefului, Dinu a spus că este o minciună. Că, de fapt, omul îşi transporta propriile cumpărături. Nici urmărirea autocarelor cu membrii UNPR care mergeau la mitingul de la Bucureşti, spune Gheorghe Dinu, nu a fost adevărată. S-a întâmplat să meargă atunci în Capitală, pentru discuţii cu şeful Federaţiei Poliţiilor Locale, iar apoi a ajuns la medic, pentru unele investigaţii. De asemenea, nu au fost poliţişti care să-i lucreze în gospodăria de la ţară. Nimic. Totul numai scenarii, făcături fabricate de cei răutăcioşi. Important este că Dinu a luat în calcul şi soluţia renunţării la funcţie. Nu a precizat data exactă, dar ar putea să se întâmple în viitorul apropiat. Gestul acesta ar fi trebuit să-l facă de când Poliţia Locală Târgovişte a intrat în tirul presei, iar numele său a fost vehiculat din ce în ce mai mult. Dar, să zicem că niciodată nu este prea târziu.

Mai este de aşteptat decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei Târgovişte, care se ocupă de cazul Gheorghe Dinu.

Adaugă un Comentariu

*