Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte îl sfidează chiar şi pe primar

DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte îl sfidează chiar şi pe primar 

gheorghe-dinu-politia-locala

Primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, şi-a arătat nemulţumirea pentru faptul că şeful Poliţiei Locale, Gheorghe Dinu, a convocat o conferinţă de presă fără să-l anunţe că are o asemenea intenţie. Cât priveşte subiectele puse pe tapet de Gheorghe Dinu în discuţia cu jurnaliştii, tânărul edil nu a vrut să le comenteze.

CITEŞTE ŞI: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Gheorghe Dinu, a luat în calcul să renunţe la funcţie

Cristian Stan aşteaptă raportul comisiei de disciplină, iar apoi, în funcţie de cele constatate, se va pronunţa. Oricum, primarul a dat de înţeles că problemele şi comunicatele instituţiilor subordonate Consiliului Local ar trebui să fie mai întâi avizate de conducerea Primăriei.

„Eu am văzut în presă ce a declarat domnul Dinu în cadrul acelei conferinţe de presă. Nu ştiu dacă era normal să fiu prezent, dar probabil ar fi trebuit să fiu anunţat. Nu există în regulamentul de organizare şi funcţionare al Poliţiei Locale obligaţia aceasta, dar poate ar fi fost un gest de curtoazie profesională faţă de noi. Nu vreau să comentez mai mult, având în vedere activitatea de cercetare disciplinară în curs. Nu vreau să se creadă că pun vreo presiune pe membrii Comisiei de Disciplină”, a precizat Cristian Stan.

În cadrul criticatei conferinţe de presă, Gheorghe Dinu a declarat că se gândeşte la retragerea din fruntea Poliţiei Locale în viitorul apropiat. După cum s-au derulat lucrurile de atunci încoace, deocamdată se mai gândeşte!

Adaugă un Comentariu

*