Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Rutiere iese la pensie. Vezi cine îi urmează la comandă!

DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Rutiere iese la pensie. Vezi cine îi urmează la comandă! 

comisar şef Ion Niculae

Judeţul Dâmboviţa pierde un poliţist extraordinar, un om care şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu cu profesionalism. Săptămâna viitoare, şeful Poliţiei Rutiere iese la pensie. Comisarul şef Ion Niculae este cel mai longeviv şef al Serviciului Rutier din istoria IPJ Dâmboviţa.

„Mă bucur foarte mult că am avut un asemenea colaborator, un profesionist care nu a avut zi, nu a avut noapte, nu a avut vară, nu a avut iarnă. Valoarea profesională a fost transmisă şi cadrelor din subordine, astfel că la acest moment, IPJ Dâmboviţa, prin Serviciul Rutier, se clasează în vârful Serviciilor de Poliţie Rutieră din ţară”, a precizat comisarul şef Danil Zepişi – inspector şef IPJ Dâmboviţa.

Comanda Serviciului Rutier Dâmboviţa va fi preluată de către comisarul şef Răducu Rizea, care va avea o misiune grea în noua funcţie, fiind nevoie să reorganizeze această structură, pentru că, odată cu comisarul şef Ion Niculae, vor pleca la pensie mai mulţi agenţi de poliţie.

Îi dorim şi noi ani mulţi la pensie comisarului şef Ion Nicule, iar viitorului comandant al Serviciului Rutier Dâmboviţa succes în noua funcţie. Sperăm să colaborăm cel puţin la fel de bine ca şi cu predecesorul său.

comisar şef Răducu Rizea

comisar şef Răducu Rizea

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Şeful Poliţiei Rutiere iese la pensie. Vezi cine îi urmează la comandă!

  1. Vlase

    Toata stima pentru domnul Niculae, dar ce facem cu acest Rizea care a batut toate recordurile in materie de lasa-ma sa te las! La circulatie trebuie o zvarluga, o,,sageata” asa cum era al doilea nume al domnului Niculae, nu un conducator de un kintal jumate, macar si pentru faptul ca in noile autopeciale VW Rizea nu incape!

     

Adaugă un Comentariu

*