Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şi a fost ultimul târg de toamnă din judeţ! Gospodarii au găsit la Voineşti tot ce le-a trebuit

DÂMBOVIŢA: Şi a fost ultimul târg de toamnă din judeţ! Gospodarii au găsit la Voineşti tot ce le-a trebuit 

targ voinesti 2

Ca în fiecarte an, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, la Voineşti, prin grija autorităţilor locale, se organizează unul dintre cele mai mari târguri de toamnă din judeţul Dâmboviţa. Sute de agricultori, meşteşugari şi comercianţi veniţi din toate colţurile ţării şi-au etalat produsele în spaţiile special amenajate desfăşurării activităţii de comerţ.

Se vinde orice este util omului în gospodărie. De la caiele, hamuri, curele, potcoave, până la tractoare performante, cum am văzut că s-a întâmplat anul acesta. La mare căutare printre locuitorii din zona de deal şi de munte au fost legumele şi cerealele. Interes crescut şi pentru diferitele specii de puieţi de pomi fructiferi scoase la vânzare de producători autorizaţi. Brânzeturile de diferite sortimente, pastrama, mici, cârnăciorii, comediile şi jucăriile completau tabloul viu al bâlciului de toamnă de la Voineşti.

Prin târg a trecut şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care, însoţit de primarul Voineştiului – Gabriel Dănuţ Sandu, a dialogat cu cetăţenii, i-a întrebat despre problemele cu care se confruntă şi le-a transmis, optimist, că o să fie din ce în ce mai bine.

Aflându-ne în plină campanie electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, evident, Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa nu a scăpat prilejul de a-i sfătui pe oameni să facă dreptate până la capăt şi să-l voteze pe Victor Ponta, preşedinte al României.

targ voinesti 3 targ voinesti 4 targ voinesti 1

Adaugă un Comentariu

*