Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Sistemul de lucru „copy-paste” l-a scos din pepeni pe preşedintele Consiliului Judeţean

DÂMBOVIŢA: Sistemul de lucru „copy-paste” l-a scos din pepeni pe preşedintele Consiliului Judeţean 

FOTO ARHIVĂ

Şedinţa extraordinară de lucru a Consiliului Judeţean Dâmboviţa din această după-amiază nu a fost lipsită de tensiune. Ba, chiar s-a soldat cu tăieri din salariu din cauza unei documentaţii întocmită prost!

Folosindu-se de sistemul de lucru „copy-paste”, funcţionarii din Consiliul Judeţean au pus pe masa de lucru a aleşilor documente din care reieşea că 10 unităţi administrativ-teritoriale au acelaşi primar şi acelaşi contabil. Neregula a fost semnalată de consilierul PNL Gabriel Grozavu, iar tonalitatea în care a pus acesta problema a aprins… fitilul. „S-a dat un copy-paste după modelul binecunoscut?”, a întrebat, ironic, Grozavu.

Evident, preşedintele Adrian Ţuţuianu a luat imediat poziţie împotriva funcţionarilor, cerându-le să plece din Consiliul Judeţean înainte să-i dea el afară! Până la urmă, a hotărât să-i sancţioneze cu 10% din salariu pe perioada maximă prevăzută de lege.

„Uitaţi halul în care funcţionează administraţia publică, şi nu de azi, de ieri! D-aia n-avem performanţe. Şi nu i-am angajat eu. Nu este în regulă raportul de specialitate şi nici acest copy-paste”, a declarat Adrian Ţuţuianu., care şi-a vărsat în final toată furia asupra secretarului judeţului – Ivan vasile Ivanoff.  „Domnule secretar, vă dau public ultimul avertisment: Te duci acasă, dacă nu verifici tot ce se scrie. Ce n-a reuşit Florin Popescu, fac eu”.

S-a mai enervat preşedintele CJD şi din cauza unor probleme tehnice apărute când directorul Valeriu Gilia prezenta un proiect de hotărâre. După necesarul schimb de microfoane şi reproşurile aduse echipei IT, Adrian Ţuţuianu i-a cerut directorului Gilia, pe un ton ridicat, să vorbească mai tare, că este destul de mare, stârnind zâmbete în rândul consilierilor! Pe surse, am aflat că Valeriu Gilia, sătul de atâtea reproşuri din partea şefului, se gândeşte tot mai des să părăsească arca numită Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*