Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Situaţie la zi a fotbalului dâmboviţean. Evoluţii şi clasări contradictorii

DÂMBOVIŢA: Situaţie la zi a fotbalului dâmboviţean. Evoluţii şi clasări contradictorii 

Foto: sportdambovitean.ro

Echipele dâmboviţene din C6 au avut evoluţii contradictorii în sezonul regulat (22 de etape, tur-retur). Chindia Târgovişte şi-a păstrat blazonul, a jucat pragmatic fără să debordeze în spectacol şi a terminat pe primul loc, cu 51 de puncte. A intrat în play-off (locurile 1-6) cu 22 de puncte, cu 6 mai mult decât pretendenta Fortuna Poiana Câmpina (locul 2, cu 16 puncte).

Echipa din vechea Cetate de Scaun are şi avantajul meciurilor directe: 00 la Câmpina şi 2-1 la Târgovişte (Bucă, Honciu, Năstase).

SCM Argeş – Piteşti a fost în criză de inspiraţie şi de rezultate şi s-a clasat pe locul III, în ambele ierarhii. Se aude că se desfiinţează şi că în locul ei, pe Stadionul Nicolae Dobrin, va juca Inter Clinceni (!?).

Trupa de lângă Turnul Chindiei a jucat în prima rundă a play-off-lui acasă (pe Stadionul Eugen Popescu, cu FC Zagon). 1-0. În sezonul regulat, „lăncierii” domneşti au câştigat ambele meciuri: 3-0 (în tur, în deplasare) şi 2-0 (în retur, acasă).

Foto: sportdambovitean.ro

Foto: sportdambovitean.ro

Urban Titu şi FCM Târgovişte au avut evoluţii modeste şi sunt colege de suferinţă în a doua parte a clasamentului (play-out). Vor lupta pentru evitarea locului 5 din zona play-out, care are vedere spre LIga a IV-a. În etapa inaugurală a play-out-lui, FCM Târgovişte şi Urban Titu s-au confruntat la Şotânga. 1-1.

În Liga a IV-a, conduce Flacăra Moreni, cu 55 de puncte, urmată de FC Aninoasa, cu 51 de puncte şi Atletic Fieni şi Bradu Moroeni, ambele cu câte 48 de puncte. Formaţia din Aninoasa are un meci mai puţin disputat. Este de urmărit dacă echipa de pe primul loc la sfârşitul campionatului va promova în Liga a III-a.

A consemnat, Alexandru Istrate

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Situaţie la zi a fotbalului dâmboviţean. Evoluţii şi clasări contradictorii

  1. Florinacho

    de ce nu se baga bani in fotbalul dambovitean?de ce nu se vrea sa avem si noi echipa in liga 1?
    p.s.bun articol

     

Adaugă un Comentariu

*