Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Şoferi, amendaţi fiindcă circulau cu microbuzul supraaglomerat!

DÂMBOVIŢA: Şoferi, amendaţi fiindcă circulau cu microbuzul supraaglomerat! 

grup atyc 3

Firmele de transport călători au fost luate la puricat de poliţiştii de la Serviciul Rutier Dâmboviţa. Şase şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru că aveau la bord mai multe persoane decât numărul de locuri înscris în certificatul de înmatriculare al autovehiculelor.

„De asemenea, alţi 10 conducători auto au fost amendaţi pentru încălcarea normelor legale privind transportul persoanelor în regim taxi. Alte 15 sancţiuni au fost aplicate, în conformitate cu prevederile OG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România.

Ca măsură complementară, poliţiştii au retras patru certificate de înmatriculare, un set de plăcuţe cu numere de înmatriculare, iar în cazul unui autovehicul au dispus suspendarea dreptului de utilizare. La activităţi au participat şi reprezentanţii RAR Dâmboviţa”, se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*