Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Soluţiile candidatului MP pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Soluţiile candidatului MP pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte 

paul briceag 2

Paul Briceag, candidatul Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, a prezentat astăzi planul de acţiune pe care-l va pune în practică, dacă alegătorii îi vor încredinţa mandatul 2016 – 2020. Briceag se bazează în mare măsură pe fondurile europene pentru a dezvolta municipiul şi are în vedere reabilitarea termică a blocurilor, fără contribuţie din partea proprietarilor; modernizarea reţelei de iluminat public şi a mijloacelor de transport în comun, inclusiv a staţiilor de aşteptare, precum şi dezvoltarea cartierelor mărginaşe.

De asemenea, are în plan reabilitarea lifturilor; construirea unui parc industrial în zona COS Târgovişte, cu asigurarea unor facilităţi la plata impozitelor pentru firmelele ce vor dezvolta afaceri acolo. Totodată, candidatul MP vrea să construiască noi spaţii pentru învăţământ, dar şi să continue procesul de modernizare a infrastructurii rutiere, inclusiv prin demolarea restului de garaje şi amenajarea unor parcări generoase. Pentru o dezvoltare armonioasă a Târgoviştei, este necesar, afirmă Paul Briceag, să fie aprobat un nou Plan Urbanistic General. În lipsa acestuia, în municipiu s-a construit haotic. Practic, au apărut diferite obiective acolo unde nu-şi au rostul. Spre exemplu, supermarketuri în inima oraşului.

A mai precizat Briceag că are soluţii şi pentru câinii fără stăpân. Din punctul său de vedere, acest fenomen poate fi gestionat eficient numai în colaborare cu o organizaţie neguvernamentală puternică, eventual din afara României, fiindcă cele din ţara noastră nu au suficiente resurse financiare. Spune candidatul MP că Primăria Târgovişte ar trebui să pună la dispoziţie gratuit un teren pe care să fie construit, prin parteneriat public-privat, un adăpost cu cel puţin o mie de locuri de cazare pentru câini. Odată construit stabilimentul, acesta trebuie să fie administrat de ONG, nu de către administraţia publică.

„Deosebirea dintre mine şi candidaţii celorlalte partide este că eu ştiu ce trebui să fac şi pot să fac. Eu am deja şi sursele de finanţare identificate”, a concluzionat Paul Briceag.

paul briceag 1

7 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Soluţiile candidatului MP pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte

 1. Wilhelm Tell

  Cum vreti sa atrageti fondurile europene? Nici un plan nu a fost finalizat pana in prezent pt ca toate au fost „licitate” de companii fantoma ce nu au facut decat sa piarda urma banilor! Judetul este intr-o stare de degradare monstruasa! Toate companiile (apa, drumuri, electrica, etc) au fost sub conducerea PSD care le-au distrus! Atata timp cat PSD va avea adepti, va vor bloca toate proiectele, votand impotriva! Cum veti trece peste votul lor? Vreti sa daramati garaje .. de ce nu construiti intai altele, pe verticala? Reabilitarea termica … cine mai are nevoie de ea cand toti si-au instalat centrale? Ce se va intampla cu apa potabila, va ramane aceeasi apa cu fecale si picioare de sobolan? Strazile sunt pline de gropi, centura arata ca un drum de tara, blocurile sunt pericole urbane! Cainii fara stapan …exista organizatii internationale care doneaza bani adaposturilor animalelor strazii, dar acesti bani dispar fara a se intreprinde ceva! A dat cineva de urma banilor? Asociatiile autohtone exista, dar nu pentru animalele strazii ci pt ei! Credeti ca asociiatiile pentru protectia animalelor precum vierpfoten isi vor deschide din nou conturile trimitand ajutoare? De ce nu le spuneti dambovitenilor cum stau cu adevarat lucrurile si ca numai ei singuri se pot scoate din mocirla in care i-a bagat Tutuianu si acolitii sai? De ce nu le cereti oamenilor sa iasa la munca patriotica, sa ajute la refacerea viitorului copiilor lor? Vor da socoteala vreodata pt ceea ce au distrus acesti viermi comunisti numiti PRD-isti? De ce nu se intreprinde nimic impotriva lor desi ziarele prezinta in fiecare zi dovezi noi si de necontestat, de ce nu sunt saltati de DNA? Basescu a fost si va ramane un lup al marii … ii veti urma exemplul?

   
 2. ongistul

  Gestionarea cainilor fara stapan, incepe cu preventia, cu o lege unitara pe care nu o avem- un pachet gratuit de identificare ,sterilizare si vaccinare antirabica, a cainilor cu stapan, altfel oricare adapost privat, chiar si strain, poate fi neincapator.
  Asa se gandeste, de la cauza la efect.
  Cu alte cuvinte daca unora le pasa de cainii comunitari sa vina sa-i ingrijeasca, mama lor de capitalisti, daca nu, noi ii vom executa, ce atata democratie!

   
  • Wilhelm Tell

   Cata incultura! Tot ce a ramas de facut in oras sunt cainii comunitari, atat ati inteles! Pe ei vreti sa-i executati? De ce nu pe cei care au adus orasul in acesta mizerie, pe ei nu vreti sa-i bagati in locul cainilor comunitari?

    
 3. Cristea Elena

  Domnul Briceag a facut parte(in calitate de
  viceprimar)din echipa care a modernizat orasul, in baza unor proiecte europene. De aceea insista pe atragerea acestor fonduri care, din pacate, au ramas in gestiunea PSD-ului si ati vazut bine ce s-a ales de ele… Este o persoana care a demonstrat deja ca se poate!Ii uram succes!

   
  • Cristea Elena

   Domnul Briceag (in calitate de fost Viceprimar) a facut parte din echipa care a modernizat orasul, in baza unor proiecte europene. De aceea insista pe atragerea acestor fonduri care, din pacate, au ramas in gestiunea PSD-ului si ati vazut bine ce s-a intamplat cu ele…
   Este o persoana care a demonstrat deja ca se poate! Ii uram succes!!!

    
 4. ongistul

  Wilhelm, nu ai inteles, era o ironie la adresa autoritatilor locale care au doar o fixatie: cainii comunitari.
  In pana de idei edilitare, cred ca aduna voturi din operatiunea cainilor- fals!
  Fals, dar banos- „afacerea maidanezul” va fi mereu o oportunitate – are buget local care ce sa vezi, e de „neauditat”!

   
 5. liv

  Politica in perioada interbelica era o vocatie, erau personaitati din lumea stiintifica, juridica si culurala a tarii- Iorga, Parhon, Sadoveanu, Marinescu, Goga, Spiru Haret, Paulescu, etc….
  Constituia din 1923, era cea mai democrata- insulfata dupa cea belgiana.
  Marii barbati ai tarii au pus Romania pe picior de egalitate cu marile puteri ale lumii.
  Ce am fost si ce-am ajuns!

   

Adaugă un Comentariu

*