Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 29, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Specialiştii Google îi învaţă pe tineri să folosească uneltele de promovare online

DÂMBOVIŢA: Specialiştii Google îi învaţă pe tineri să folosească uneltele de promovare online 

atelierul-digital

Marţi, 27 septembrie 2016, se va organiza la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, în intervalul orar 15:00 – 18:00, o sesiune „Atelierul Digital” pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița și Centrul Europe Direct Târgoviște. Pentru înscrieri, accesaţi site-ul atelieruldigital.com. Participarea la curs este gratuită!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Specialiştii Google îi învaţă pe tineri să folosească uneltele de promovare online

  1. Andrei

    Dupa ce am participat la acest curs , am reusit sa pun cresc site-ul http://www.edgepromotion.ro
    Acest site are scopul de a informa si de a oferii servicii de promovare online.

     

Adaugă un Comentariu

*