Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 12, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Spectacol caritabil, pe 30 ianuarie, la Clubul Studenţilor. Ajută şi tu!

DÂMBOVIŢA: Spectacol caritabil, pe 30 ianuarie, la Clubul Studenţilor. Ajută şi tu! 

spectacol umanitar k

Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa, cu sprijin instituţional de la ARC şi de la Fundaţia Comunitară Prahova, organizează vineri, 30 ianuarie 2015, ora 18:00, la Casa Tineretului (Clubul Studenţilor), un spectacol caritabil de muzică populară,  al cărui scop este atragerea de resurse pentru Fondul de burse „Excelenţa în educaţie”.

Participarea la acest eveniment presupune o donaţie minimă de 20 de lei, toate fondurile strânse (la care se adaugă şi cele din luna octombrie 2014) urmând a fi oferite sub forma unor burse, la care vor putea aplica elevi cu rezultate deosebite din judeţ.
Evenimentul îşi doreşte să aducă alături generaţii diferite: maturii, cei care au trecut prin şcoală şi tinerii, cei care se găsesc la început de drum.

„Stimularea spiritului filantropic şi a responsabilităţii sociale faţă de nevoile mereu în schimbare ale comunităţii constituie unul din dezideratele noastre importante”, ne-a declarat Adriana Cuciureanu, membru al Grupului de iniţiativă.

„Trebuie să fac o remarcă deosebit de importantă: toţi artiştii care vor evolua pe scenă au răspuns în mod necondiţionat invitaţiei noastre, bucurându-se că pot, prin talentul lor, să pun o picătură într-un ocean de nevoie”, a mai adăugat Adriana Cuciureanu.

Preţul biletului este 20 de lei şi se găsesc la Casa Tineretului, zilnic, între orele 14:00-17:00 sau la nr. de telefon 0737.572.449 sau 0785.212.590.

Adaugă un Comentariu

*