Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 23, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Spectacol de teatru, gratuit pentru târgovişteni, la Clubul Studenţilor

DÂMBOVIŢA: Spectacol de teatru, gratuit pentru târgovişteni, la Clubul Studenţilor 

femeia tinta

Sâmbătă-seară, de la ora 18:00, târgoviştenii sunt invitaţi la teatru. Gratis! Pe scena de la Clubul Studenţilor se va juca piesa „Femeia-ţintă şi cei zece amanţi”, de Matei Vişniec.

„O lume ireală cu personaje ciudate ce sunt scăpate într-o noapte dintr-o casă a ororilor. Un inspector de muncă, ce trebuia să verifice buna desfăşurare a evenimentelor şi a utilajelor tipice unui bâlci, uită o uşă deschisă. Totul o ia razna, iar personajele, odată eliberate, ajung să rătăcească pe străzile unui mic oraş de provincie.

Dispute, amintiri dureroase, orgolii, gelozii, totul într-o lume care ajunge să se metamorfozeze cu întunericul nopţii. O lume plină de mister şi suspans care este adusă la normalitate doar de răsăritul soarelui, dar şi cu ajutorul unei gume uriaşe ce poate şterge în câteva clipe iubirea, conştiinţa, părţi din corpul uman şi un câine”, spune Ştefanis Lupu, despre spectacolul căruia îi semnează regia şi scenografia.

Adaugă un Comentariu

*