Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Spectacol de teatru oferit gratuit de Primăria Titu, la Casa de Cultură!

DÂMBOVIŢA: Spectacol de teatru oferit gratuit de Primăria Titu, la Casa de Cultură! 

Sursa foto: romaniaturist.files.wordpress.com

Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită pentru prima dată pe 27 martie 1962 la Viena, va fi marcată anul acesta şi în oraşul Titu, din judeţul Dâmboviţa. Primăria le va oferi locuitorilor un spectacol gratuit, luni – 27 martie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură din Titu-Târg. Va fi o seară plină de umor şi râsete în cascadă!

Vor urca pe scenă actorii de la Teatrul Roşu din Bucureşti, în spumoasa comedie „Soţ de vânzare”, după Mihail Zadornov. Regia Marius Gîlea. Vor juca: Ana Odagiu, Maria Radu şi Marius Gîlea. Piesa tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.

„Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”. Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?” – Teatrul Roşu din Bucureşti.

Adaugă un Comentariu

*