Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Spectacol politic bine regizat în CLM Târgovişte! Cristi Stan, primar interimar, Cosmin Bozieru, viceprimar. VIDEO

DÂMBOVIŢA: Spectacol politic bine regizat în CLM Târgovişte! Cristi Stan, primar interimar, Cosmin Bozieru, viceprimar. VIDEO 

CLM

Şedinţa extraordinară, şi nu prea, a Consiliului Local Târgovişte s-a terminat. Nu s-a întâmplat nimic nou faţă de ceea ce prevedeam cu mai multe zile în urmă, poate doar umbra de spectacol trist, cu aceiaşi actori politici slabi, parcă neschimbaţi, indiferent a câta generaţie reprezintă.

S-a bucurat mult nea Tudorică Răducanu, un ales liniştit în felul lui, plantat bine în realitate şi în jocul interesului. Doar i-a ieşit nepotul viceprimar, Cosmin Petruţ Bozieru de la PPDD! Ce surpriză să mai fie pentru cetăţean când, până şi buletinele de vot, cu numele celor aflaţi în cărţi, fuseseră tipărite cu multe ore sau zile înainte de scrutinul de conjunctură. Aparatul Primăriei părea trist. La fel şi echipa de consiliei adusă de fostul primar Boriga. Nu era fericit nici city managerul Gabi Cioacă, ameninţat mai deunăzi de preşedintele Ţuţuianu că s-ar putea să zboare din funcţie.

PNL-ştii s-au conformat noilor ordine. Au vorbit puţin. Mai mult s-au frecat la ochi, la frunte… Cu excepţia arhitectului Lucian Enache care a arătat, prin cuvinte simple, cât de mizerabile pot fi jocurile politice.

Primarul interimar Ciprian Prisăcaru şi-a făcut apărarea foarte bine dar nu te poţi p… împotriva vântului schimbării, că te uzi degeaba! Ce câştigăm noi ca cetăţeni din treaba asta? Nimic. Doar nea Tudorică Răducanu ar putea să ne spună, dar nu acu, fiindcă nu-i dau voie emoţiile bucuriei.

Un lucru este clar: PSD-iştii sunt capabili, încă, de orice compromisuri pentru a le ieşi cărţile. Ar trebui, totuşi, odată, cândva, să se întrebe dacă cetăţeanul alegător este de acord cu astfel de manevre. Probabil, după cum s-a auzit, victoria lui Cosmin Bozieru va fi sărbătorită la restaurant. Până la alegerile adevărate, nu astea unde se trag doar sfori, primarul municipiului va fi Cristian Stan. Dacă face ordine în oraş, pune lucrurile la punct, creează transparenţă în actul decizional, ne spune dacă s-au cheltuit banii publici cu rost, este bine. Dacă luc rurile rămân ca la început, nu am făcut nimic!

Până acum, Târgoviştea a fost mâncată datorită jocurilor făcute de unii şi de alţii. Vedem ce o ieşi. Încă o repriză de provizorat. Sau, de fapt, antrenamentul lui Cristian Stan, care la finalul şedinţei extra, a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată. Bozieru nu a zis nimic! Tăcerea, de multe ori, e aur curat!

VIDEO

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Spectacol politic bine regizat în CLM Târgovişte! Cristi Stan, primar interimar, Cosmin Bozieru, viceprimar. VIDEO

  1. Adrian M.

    Ieri a fost ziua nașterii lui Constantin Brâncuși, marele sculptor român. Niciun consilier nu a zis nimic de asta, e un artist național, nu contează că nu e târgoviștean. Puteau amâna măcar o zi ca să se așeze toți la MASA TĂCERII.

     
  2. ionel

    ce trist! lupta ptr putere, pentru sacun, as vrea ca inainte sa fie numite aceste marionete sa le vedem si noi cv-ul, cine sunt, ce-au invatat, ce-au facut? nu? asa ar fi corect

     

Adaugă un Comentariu

*