Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Spitalul de la Ţuicani a fost modernizat cu fonduri europene

DÂMBOVIŢA: Spitalul de la Ţuicani a fost modernizat cu fonduri europene 

spital tuicani 1

Astăzi s-a desfăşurat la Moreni conferinţa de închidere a proiectului finanţat prin fonduri europene „Reabilitare şi modernizare-Centrul de recuperare şi reabilitare persoane cu handicap Ţuicani, municipiul Moreni”. Investiţia, cu o valoare de 2.550.409,50 lei, s-a derulat prin Programul Operaţional Regional, urmare unui parteneriat între municipiul Moreni şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

conferinta tuicani 1Echipa de implementare, condusă de Simona Dinu şi viceprimarul Vasile Goran, a prezentat schimbările produse la aşezământul de ocrotire socială a persoanelor cu handicap de la Ţuicani, menite să contribuie la asigurarea în bune condiţii a actului socio-medical pentru cele aproximativ 130-140 de persoane internate aici.

Fondurile alocate au fost folosite pentru reabilitarea corpului de clădiri-pavilion 2, refacerea finisajelor interioare, modernizarea instalaţiilor sanitare de alimentare cu apă şi canalizare menajeră. De asemenea, au fost schimbate instalaţiile de iluminat şi cele de alimentare cu energie electrică. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, au fost achiziţionate 48 de echipamente specifice, elemente de mobilier şi utilaje pentru bucătărie.

conferinta tuicani 2 spital tuicani 2 vechi

Adaugă un Comentariu

*