Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Spring Fest, concurs şi super distracţie la Casa de Cultură din Găeşti!

TIMP LIBER: Spring Fest, concurs şi super distracţie la Casa de Cultură din Găeşti! 

spring fest 2017

Astăzi, 5 mai 2017, de la ora 14:30, se va desfăşura la casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găeşti, cea de-a doua ediţie a concursului „Spring Fest”. Organizatorii promit că show-ul susţinut de formaţiile Casei de Cultură şi echipele şcolilor şi liceelor din oraş va fi unul de zile mari.

Conform regulamentului, fiecare instituție de învățământ din oraș își va desemna o echipă concurentă, care va avea la dispoziție 10 minute pentru a convinge publicul și juriul că este creativă și că poate susține momente artistice de cea mai bună calitate. Marele câștigător va obține un premiu în valoare de 1.000 de lei.

„Spring Fest” se va încheia cu un concert Mihaela Izabela Simion – semifinalista de la X FACTOR, sezonul 6, şi Vasiu Cristina Florentina – finalistă la Eurovision 2017.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local Găești, Casa de Cultură, Școala ”Șerban Cioculescu”, Școala ”Radu Cel Mare”, Colegiul Național ”Vladimir Streinu”, Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” și Liceul Tehnologic ”Dr. C. Angelescu”.

Adaugă un Comentariu

*