Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Staţiunea Padina-Peştera, un vis încă îndepărtat

DÂMBOVIŢA: Staţiunea Padina-Peştera, un vis încă îndepărtat 

Bucegi

Replica dură, rece, pe care a primit-o din partea Consiliului Ştiinţific al Parcului Natural Bucegi l-a nemulţumit pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

„Eu nu înţeleg o anumită opacitate, un anumit mod al unora din Consiliul Ştiinţific al Parcului Natural Bucegi faţă de intenţiile noastre de dezvoltare a zonei. Eu nu mi-am propus să afectăm în vreun fel flora şi fauna zonei, care sunt unicat în România. Nu mi-am propus în nici un fel să aducem atingere zonelor care sunt protejate. Îmi propun, pentru perioada următoare, să am o întâlnire cu dânşii. Să discutăm exact ce ne uneşte şi ce ne desparte”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele Consiliului Judeţean are de gând să propună numirea în Consiliul Ştiinţific al Parcului Natural Bucegi a unor oameni care au mai multă deschidere pentru ideea de dezvoltare.

„Să nu fi de acord să se monteze nişte stâlpi pentru o instalaţie de transport pe cablu mi se pare absurd. Poate că este mult să faci o staţiune de 2.400 de locuri de cazare, dar în nici un caz nu putem să fim de acord cu cei care nu dau nicio şansă de dezvoltare zonei montane. Am căutat şi caut în continuare investitori pentru pârtiile de ski. La momentul ăsta, nu am găsit pe nimeni dispus să investească în pârtii. Nu va veni nimeni dacă nu se vor construi hoteluri, restaurante”, a concluzionat Adrian Ţuţuianu.

Adaugă un Comentariu

*