Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Surprize dulci pentru cuplurile care se iubesc româneşte, din partea liberalilor

DÂMBOVIŢA: Surprize dulci pentru cuplurile care se iubesc româneşte, din partea liberalilor 

PNL Dragobete 1

De Dragobete, tinerii liberali dâmboviţeni i-au sărbătorit în stil tradiţional românesc pe îndrăgostiţi, oferindu-le un cadou inedit. Fiecare cuplu întâlnit ieri pe stradă, indiferent de vârstă, a primit un tort în formă de inimă.

Într-o perioadă în care prea puţini mai pun preţ pe dragostea adevărată, gestul tinerilor liberali a surprins. Evident, cuplurile longevive au găsit rapid o formă de a-i răsplăti pe tineri. Le-au dat sfaturi pentru o viaţă în doi fericită!

PNL Dragobete 2

La acțiune a participat și un… senior: Gabriel Cristache, președintele PNL Târgoviște.

“Am susținut cu mare plăcere inițiativa tinerilor din organizație de a face surprize dulci îndrăgostiților din municipiu.  Prin campania «De Dragobete – Iubește Românește», vrem să atragem atenția asupra păstrării tradițiilor românești. Avem această sărbătoare, unică în lume prin specificul ei, Dragobetele, pe care suntem datori să o promovăm că un produs al culturii și tradiției românești, și care văd că pierde tot mai mult teren în favoarea unei sărbători comerciale. De aceea, îndemnul meu este: De Dragobete – Iubește Românește”, ne-a declarat Gabriel Cristache, președintele PNL Târgoviște.

PNL Dragobete 4

La lăsatul serii, acțiunea a continuat în căminele studențești, unde zeci de cupluri de tineri îndrăgostiți au fost şi ele premiate.

“Suntem alături și de tinerii din mediul universitar târgoviștean. Ne-am gândit la ei, pentru că, nu-i așa, la tinerețe dragostea e mai înflăcărată, dar și pentru a le reaminti că avem și noi, românii, o sărbătoare a iubirii, Dragobetele, deci nu este nevoie să împrumutăm sărbătorile altora”, a precizat consilierul judeţean Adrian Mocanu, președintele TNL Dâmbovița.

Acțiunea “De Dragobete – Iubește Românește” nu s-a terminat ieri, 24 februarie. Cuplurile au fost provocate să-şi înscrie fotografiile într-un concurs ce se va desfăşura pe contul de facebook al TNL Dâmbovița. Cele mai apreciate trei fotografii vor fi premiate cu câte o cină romantică la Hotel Tolea din Târgoviște.

PNL Dragobete 3

PNL Dragobete 6

PNL Dragobete 5

Adaugă un Comentariu

*