Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tâlharii care au intrat peste bătrânul învăţător din Hulubeşti au fost prinşi!

DÂMBOVIŢA: Tâlharii care au intrat peste bătrânul învăţător din Hulubeşti au fost prinşi! 

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Poliţiştii dâmboviţeni au reuşit să-i identifice cu rapiditate pe cei doi indivizi care au pătruns, în noaptea de 28/29, într-o locuinţă din comuna Hulubeşti, l-au bătut pe proprietar şi i-au furat banii şi un telefon mobil.

Tâlharii l-au strigat la poartă pe bătrânul învăţător, apoi au intrat, mascaţi, peste el în gospodărie. L-au lovit cu bestialitate până când le-a spus unde şi-a pus pensia pe care abia o încasase. După ce i-au luat cei 450 de lei şi telefonul mobil, s-au făcut nevăzuţi. Oamenii legii le-au luat însă rapid urma.

Este vorba despre doi tineri din comună, de 20 şi, respectiv, 24 de ani, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Sătenii, care erau şi aşa îngroziţi de fapta acestora, s-au agitat şi mai tare când au aflat că unul dintre tâlhari este fiul unui consilier local al comunei Hulubeşti. Celălalt îi este vecin.

Adaugă un Comentariu

*