Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tâlharii care dădeau atacul în staţiile de carburanţi au fost arestaţi!

DÂMBOVIŢA: Tâlharii care dădeau atacul în staţiile de carburanţi au fost arestaţi! 

arest ipj

Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au admis astăzi contestaţia formulată de procurori împotriva hotărârii Judecătoriei Târgoviştei şi a dispus arestarea preventivă a celor patru prahoveni care au pătruns, în luna decembrie 2014, într-o staţie GPL din Malu cu Flori, având feţele acoperite cu cagule, şi au sustras bani, telefoane mobile şi componente ale sistemului de supraveghere video. De asemenea, l-au agresat pe angajatul care era de serviciu.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, au rezultat indicii temeinice că, tot în cursul lunii decembrie 2014, aceştia ar fi comis o faptă similară şi în Ploieşti.

Pe 26 februarie, bărbaţii, cu vârste între 26 şi 40 de ani, au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, împotriva a trei dintre aceştia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, iar faţă de unul măsura controlului judiciar. Astăzi însă, au fost arestaţi preventiv, ca urmare a admiterii contestaţiei formulată de procurori.

Adaugă un Comentariu

*