Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Târg pentru promovarea turismului şi a produselor tradiţionale, organizat în Voineşti

DÂMBOVIŢA: Târg pentru promovarea turismului şi a produselor tradiţionale, organizat în Voineşti 

targ agricol

În comuna Voineşti, din judeţul Dâmboviţa, se organizează, miercuri – 24 iunie 2015, un târg pentru promovarea turismului şi a produselor tradiţionale. Evenimentul este realizat de Grupurile de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei” şi „Bucegi-Leaota”. Vor exista 20 de spaţii de expunere, scopul acţiunii fiind dezvoltarea turismului rural, valorificarea eficientă a produselor agricole şi diversificarea activităţilor economice bazate pe folosirea resurselor locale.

Participanţii la târgul săptămânal de la Voineşti vor găsi, aşadar, produse în plus, precum: gemuri, dulceţuri, miere, caşcaval afumat, brânză de burduf, urdă, pastramă de oaie, alte produse tradiţionale din carne, ţuică de Pietrari etc. Evident, nu vor lipsi fructele şi sucul de mere, produsele de bază ale zonei. De asemenea, vor putea descoperi, cu ajutorul pliantelor, obiectivele turistice din zona de acţiune a GAL „Valea Ialomiţei” şi „Bucegi-Leaota”.

Adaugă un Comentariu

*