Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Târg regional piscicol la Târgovişte, în acest week-end

DÂMBOVIŢA: Târg regional piscicol la Târgovişte, în acest week-end 

Foto: www.olttv.ro

Centrul de Consultanță si Management al Proiectelor EUROPROJECT Slatina organizează, în cadrul proiectului „Pestele – sursă de sănătate la îndemâna oricui!”, al doilea Târg Regional Piscicol la Târgovişte, în perioada 23-25 mai 2014, pe platoul din faţa Salii Sporturilor.

Târgul Regional Piscicol întruneste cele mai puternice companii în domeniu din regiunea Sud Vest Muntenia, care vor expune si promova pește si produse din pește; echipamente pescărești; proceduri care contribuie la îmbunătățirea calitătii, siguranței si a trasabilității produselor pescărești. De asemenea, expozanții vor prezenta materiale informaționale şi promoționale, mostre de produse deja existente, dar vor lansa şi produse noi.

Scopul organizării târgului este acela de a stimula consumul de pește si al produselor din pește deoarece s-a constatat un consum foarte scăzut de pește în România comparativ cu celelalte state ale Uniunii Europene.

Vizitatorii la târg vor primi informații privind beneficiile consumului de pește si al produselor din pește şi vor avea parte de sesiuni de degustări.

Adaugă un Comentariu

*