Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Târg săptămânal de produse agroalimentare fără taxare la Tătărani

DÂMBOVIŢA: Târg săptămânal de produse agroalimentare fără taxare la Tătărani 

targ tatarani 2

La Tătărani va funcţiona de acum înainte, în fiecare zi de sâmbătă, un târg săptămânal de produse agroalimentare. Obiectivul a fost inaugurat sâmbătă, 17 mai, şi a fost realizat cu fonduri locale. Deocamdată, administraţia locală a amenajat 34 de standuri pe care le-a pus la dispoziţia comercianţilor. Primarul Constantin Pătru a ţinut să precizeze că urmează să fie amenajate spaţii speciale şi pentru legumicultori şi producătorii de produse lactate.

Edilul a mărturisit sincer că şi-a luat ca etalon, atunci când a pornit acest proiect, târgurile cu tradiţie de sute de ani de la Voineşti şi Cetăţeni. Conform hotărârii Consiliului Local, cei care vin să-şi valorifice produsele la Tătărani nu vor plăti niciun fel de taxă până în momentul în care târgul nu se va dezvolta şi va deveni cunoscut la nivelul întregului judeţ.

targ tatarani 1

Prezent la inaugurare, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a discutat rând pe rând atât cu vânzătorii, cât şi cu cumpărătorii. Apoi, în alocuţiunea ţinută la microfon le-a vorbit oamenilor din Tătărani despre proiectele pe care administraţia judeţului le dezvoltă în comuna lor.

„Anul acesta finalizăm 3 km de asfalt în Căprioru şi Priboiu şi Căminul Cultural Priboiu. De asemenea, vom moderniza Şcoala Tătărani, cu fonduri europene, şi Căminul Cultural Gheboieni. Tot anul acesta vom obţine aprobarea pentru canalizare, care va fi realizată tot cu fonduri europene. 3,6 milioane de euro. Vom face investiţia asta în următorii 3 ani de zile. Vreau să aveţi încredere că vom continua să facem şi în 2015 investiţii de tipul celor pe care le realizăm anul acesta”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

targ tatarani 4 targ tatarani 3

Adaugă un Comentariu

*