Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Târgoviştea este de două ori Happy! A fost lansat un nou videoclip. VIDEO!

DÂMBOVIŢA: Târgoviştea este de două ori Happy! A fost lansat un nou videoclip. VIDEO! 

happy targoviste 2

În urmă cu o săptămână, Primăria şi Teatrul Municipal „Tony Bulandra” Târgovişte au lansat oficial videoclipul „Happy”, după modelul altor oraşe din lume, menit să promoveze municipiul, în special prin personalităţile sale.

Astăzi, 28 martie, a venit rândul oamenilor obişnuiţi să arate lumii care sunt valorile oraşului Târgovişte, să arate lumii că sunt „Happy”. La iniţiativa fotografului Florin Kiriţescu, a fost realizat un al doilea videoclip după celebra melodie a lui Pharrell Williams. A fost o idee pe care au îmbrăţişat-o Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu şi Complexul Naţional Curtea Domnească din Târgovişte.

AUDIO – SINTEZĂ CONFERINŢĂ DE PRESĂ LANSARE VIDEOCLIP, CENTRUL JUDEŢEAN DE CULTURĂ 

„Ideea videoclipului Happy a prins contur acum două săptămâni, prin semnarea parteneriatului cu instituţiile amintite. La filmări au participat peste 50 de persoane. Au fost toate pline de zâmbete. Toate sunt naturale. O să vedeţi acum ceea ce a ieşit. Cred că este o perspectivă cinematografică asupra fenomenului happy. Limita videoclipului nu ne-a permis să folosim toate cadrele. Am selectat cele mai bune cadre. Îmi pare rău, dar ar trebui ca Pharrell să facă o nouă melodie mai lungă, să intre mai multe personaje”, a declarat Florin Kiriţescu.

La rândul său, directorul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Ionuţ Lăscaie, a ţinut să precizeze că videoclipul a fost realizat cu fonduri zero. Prin urmare, protagoniştii şi echipa de lucru merită toată aprecierea.

„Am încercat, cât s-a putut, să relevăm aproape toate clădirile importante din oraş, să aducem în oglindă majoritatea edificiilor care reprezintă Târgoviştea. Filmul va fi postat pe site-ul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe site-ul Centrului Judeţean de Cultură, pe site-ul Bibliotecii Judeţene şi pe site-ul Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească. O să încercăm să-l punem pe cât mai multe site-uri, pentru ca Târgoviştea ca să fie cunoscută în lumea întreagă şi să ne bucurăm cu ceea ce avem”, a precizat Ionuţ Lăscaie.

Videoclipul „Happy in Târgovişte” s-a bucurat de aprecierea tuturor celor care au participat astăzi la lansarea oficială.

Directorul Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu, Agnes Erich, a promis că va promova clipul în cadrul tuturor evenimentelor culturale pe care le va organiza instituţia a cărei actiivtate o coordonează, iar directorul Muzeului, Ovidiu Cîrstina, l-a apreciat ca fiind excepţional.

„Din ceea ce am văzut, reiese clar un oraş frumos, cu oameni frumoşi, o invitaţie pentru toţi cei care vor vedea acest videoclip, să vină la Târgovişte să ne viziteze şi în felul acesta să ne putem face noi prieteni care să ne promoveze oraşul şi să ne promoveze valorile pe care le avem în Târgoivşte şi de care prea puţini ştiu în momentul de faţă”.

VIDEO – HAPPY by Florin Kiriţescu

Adaugă un Comentariu

*