Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Târgovişteni, vi se pregăteşte ceva în Parcul Mitropoliei

DÂMBOVIŢA: Târgovişteni, vi se pregăteşte ceva în Parcul Mitropoliei 

gabriel-boriga

Veşti bune pentru târgoviştenii care obişnuiesc să se plimbe prin Parcul Mitropoliei din centrul oraşului! Anul acesta va fi definitivat proiectul de restaurare a ruinelor domneşti din jurul Catedralei Mitropolitane.

În afară de faptul că punerea în valoare înseamnă includerea acestui colţ de istorie în circuitul turistic naţional şi internaţional, pentru târgoviştenii care iubesc ieşirile în parc, cel mai mare câştig pare să fie faptul că, odată implementat acest proiect, zona nu va mai fi un imens WC în aer liber, cum se întâmplă în momentul de faţă, indiferent ce măsuri a luat primăria.

„Săptămâna aceasta, luni, am semnat cererile de ofertă pentru serviciile de proiectare la ruinele Mitropoliei. Sperăm ca în două săptămâni să avem contractul semnat. Eu vă spun aşa: În acest an, se vor termina de refăcut ruinele de la Mitropolie, pentru care avem aprobată suma de 600.000 de lei în buget. De asemnea, vom continua cu Piaţa Mihai Viteazul, sper eu tot anul acesta.

Apoi, în aceeaşi gândire cu ruinele de la Mitropolie, cu platoul de la Sindicate şi cu Parcul Mitropoliei, va trebui să fie şi platoul de la Prefectură, pe care sper să-l bugetăm anul viitor şi să fie o operă de artă”, ne-a declarat primarul Gabriel Boriga.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Târgovişteni, vi se pregăteşte ceva în Parcul Mitropoliei

 1. Aura

  pe zi ce trece citesc in presa locala numai despre evolutia municipiului Targoviste!tin sa felicit pe domnul primar pt munca depusa!

   
 2. John

  Si eu, cand merg pe Soseaua Gaesti (asfaltata acum 3 ani si cu garantia primarului ca nu se strica 5 ani – iar acum e plina de gropi) sau pe Centura orasului, numai la evolutia orasului ma gandesc si eu!
  Si ma mai gandesc si la Ion Obagila, de care auzisem ca e un om vertical, si ma intreb cum se face ca vede el de ceva vreme numai lucrurile frumoase din oras, iar pe alea urate, neam!

   
 3. John

  Sau la Adriana Raceanu, comentariul e la fel de valabil.

   

Adaugă un Comentariu

*