Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Târgoviştenii petrec 1 iunie ca într-o mare familie. Vino şi tu să-ţi reprezinţi cartierul!

DÂMBOVIŢA: Târgoviştenii petrec 1 iunie ca într-o mare familie. Vino şi tu să-ţi reprezinţi cartierul! 

primarie concurs 1 iunie

Târgoviştenii se pot înscrie, până vineri – 30 mai, la „Turneul cartierelor”, competiţie cu probe sportive, de îndemânare, perspicacitate şi coordonare, organizată de Primăria Târgovişte în cadrul manifestărilor dedicate evenimentului „1 iunie în familie”. Cele 12 probe se vor derula sâmbătă şi duminică. Pe parcursul celor două zile de competiție, târgoviştenii care vor ajunge în Parcul Chindia vor avea parte şi de momente artistice, precum şi de un concert de fanfară.

”Vom petrece, pentru prima dată în ultimii ani, 1 iunie în familie. Deși 1 iunie este declarată internațional Ziua Copiilor, noi, cei din Executivul Municipiului Târgoviște, dar și din Consiliul Local, am considerat că 1 iunie este o oportunitate de a redeveni cu toții o familie, familia târgoviștenilor. Nu suntem o comunitate atât de mare, încât să nu ne permitem privilegiul ca măcar o dată pe an să încercăm să ne bucurăm cu toții de a ne regăsi împreună copii, bunici, părinți, rude, familie, prieteni, vecini, în același loc, locație care se numește de data aceasta Parcul Chindia din Târgoviște”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

La concursul „Turneul cartierelor”, pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 7 și 65 de ani, obligatriu cu domiciliul într-unul din cele 12 cartiere din municipiu: Centru, CFR, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Suseni (intră și Micro 2), Matei Voievod şi Aleea Trandafirilor.

Pentru fiecare cartier va fi desemnat câte un singur participant din fiecare categorie de vârstă, prin tragere la sorți, fomându-se astfel echipa ce va reprezenta cartierul în concurs. Categoriile de vârstă sunt: 7-10 ani, 10-15 ani, 15-20 de ani, 20-25 de ani, 25-30 de ani, 30-35 de ani, 35-40 de ani, 40-45 de ani, 45-50 de ani, 50-55 de ani, 55-60 de ani și 60-65 de ani.

Câștigătorii vor fi aleși la finalul fiecăreia din cele 12 probe de concurs. Arbitrii concursului vor fi cadre didactice din școli și licee târgoviștene. Fiecare membru al echipei care se plasează pe locul I va primi câte 500 lei. Pentru premiul al II-lea se acordă câte 300 lei, iar pentru premiul III, câte 200 lei.

Dacă târgoviştenii vor aprecia la finalul celor două zile, că acest gen de competiţie merită să intre în tradiţia oraşului, municipalitatea este dispusă să o reediteze an de an.

Adaugă un Comentariu

*