Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şi Târgoviştea este „Happy”, în frunte cu primarul Gabriel Boriga

DÂMBOVIŢA: Şi Târgoviştea este „Happy”, în frunte cu primarul Gabriel Boriga 

happy

După modelul altor oraşe din lume şi din România, microbul „Happy“ a cuprins şi Târgoviştea! La filmările pentru realizarea videoclipului de promovare a valorilor culturale ale oraşului, au participat peste 60 de persoane, în frunte cu primarul Gabriel Boriga. I-au fost alături: viceprimarul Ciprian Prisăcaru, tenorul Vlad Miriţă, fetele de la CSM – secţiile de baschet şi volei – şi cele din trupa de majorete, numeroşi actori, dar şi oameni obişnuiţi.

De producţia videoclipului se ocupă Alina Dumbravă – consilier al edilului Gabriel Boriga – şi o echipă de regizori de la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte şi din Bucureşti. La final, vom avea o veritabilă carte de vizită a fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti!

Nebunia “Happy” a început în urmă cu patru luni, când Pharrell Williams şi-a lansat videoclipul pentru melodia din coloana sonoră a filmului “Despicable Me2″ în care mai muţi oameni dansează şi se bucură de lucruri banale care se întâmplă pe stradă, acasă sau la magazin. După lansarea oficală a acestui clip, un regizor din Paris a vrut să îşi promoveze oraşul prin oamenii şi pesajele sale. Ideea a fost preluată de toate marile capitale ale lumii şi, iată, acum a ajuns şi la Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*