Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Te simţi stăpân pe volan? Poliţiştii te invită la concurs!

DÂMBOVIŢA: Te simţi stăpân pe volan? Poliţiştii te invită la concurs! 

stapan pe volan

Dâmboviţenii posesori ai permisului de conducere categoria „B” sunt invitaţi de poliţişti să-şi arate aptitudinile în cadrul concursului automobilistic „Stăpân pe volan”, intrat deja în tradiţie. Competiţia se va organiza sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 09:00, pe Bulevardul Libertăţii din Târgovişte. Conducătorii auto vor fi supuşi şi unei probe teoretice.

Tot sâmbătă, 22 martie, va fi vernisată la Muzeul Poliţiei Române o expoziţie foto-documentară privind activitatea poliţiei din trecut până în prezent. Expoziţia va fi deschisă publicului până pe 25 martie, când se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române. În toată această perioadă, accesul în incinta muzeului va fi gratuit pentru elevi şi studenţi.

Pe 25 martie, în intervalul orar 14:30 – 16:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa vor organiza în Târgovişte un tur ciclist dedicat elevilor din clasele gimnaziale. Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca elevii să posede biciclete echipate în conformitate cu prevederile legale: sursă de lumină albă/galbenă în partea din faţă, sursă de lumină de culoare roşie şi un element reflectorizant de aceeaşi culoare în partea din spate-toate accesorile fiind funcţionale.

Adaugă un Comentariu

*