Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Teatrul Național pentru Copii din Shanghai, spectacol la „Tony Bulandra”

DÂMBOVIŢA: Teatrul Național pentru Copii din Shanghai, spectacol la „Tony Bulandra” 

Three Monks

Vineri, 20 mai 2016, de la ora 19:00, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte este gazda spectacolului „Three Monks” („Trei călugări”) al Teatrului Național pentru Copii din Shanghai, China. Particularitatea producției constă în expresia corporală și în felul în care chipul actorilor poate deveni o mască în sine. Reprezentația prefigurează diversitatea culturală pe care o va oferi Festivalul Babel, în perioada 4 – 12 iunie. Spectacolele invitate sunt unite prin tema Corpul, a inimaginabilelor lui posibilități de expresie și expresivitate scenică.

„Adaptată după o legendă chineză, povestea spectacolului „Three Monks”, pe cât de simplă, oferă o imagine complexă asupra vieții. În vârf de munte, exista un mic templu. În acel templu locuia un bătrân maestru călugăr și cei trei ucenici ai săi. Într-o zi bătrânul călugăr i-a întrebat pe învățăcei dacă își amintesc de ce veniseră acolo. Fiecare era menit pentru a fi călugăr, dar nu înțelegea cât de importantă este într-ajutorarea. În vârf de munte apa era foarte greu de adus. Nici unul dintre ei nu voia să facă această ostenitoare muncă. Până într-o zi, când nevoia de a salva templul de la incendiu i-a făcut să-și unească forțele și să înțeleagă că solitudinea fără generozitate nu culege niciun dar.

Vă așteptăm la un spectacol care îi învață pe copii să fie generoși, să nu se teamă de responsabilitate și pe adulți să fie din nou copii: să urmărească ceea ce e esențial de atins în sinuoasele situații de om mare!”, se arată într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra.

Rezervările de bilete se pot face la telefon 0245.210.046 sau prin reţeaua Eventim.

Adaugă un Comentariu

*