Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Temele lunii martie pentru întâlnirea ANAF cu contribuabilii

DÂMBOVIŢA: Temele lunii martie pentru întâlnirea ANAF cu contribuabilii 

finante publice dambovita 1

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează, miercuri – 9 martie 2016, de la ora 10:00, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), în sala de conferinţe de la mezanin, o întâlnire cu contribuabilii (persoane fizice şi juridice), scopul acesteia fiind îmbunătăţirea informării fiscale.

Subiectele înâlnirii:
1. Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna martie 2016.
2. Prezentarea pe scurt a celor mai importante modificări legislative fiscale apărute recent.
3. Aspecte privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar (Legea 70/2015).
4. Precizări legate de depunerea Declaraţiei 394.
Contribuabilii interesaţi vor putea primi clarificări cu privire la subiectele prezentate, în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea până luni, 7 martie 2015, inclusiv, pe adresa de e-mail catalin.dumitru.db@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Important de ştiut!
Pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la o anume problematică fiscală vă recomandăm să consultaţi, în prealabil, informaţiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro).

Astfel, accesând portalul ANAF pot fi găsite următoarele genuri de informaţii: legislaţie fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) şi multe alte informaţii fiscale de interes general.

În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/arondare/

Adaugă un Comentariu

*