Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tinerii liberali, la discuţii… moderate despre justiţie!

DÂMBOVIŢA: Tinerii liberali, la discuţii… moderate despre justiţie! 

cafeneaua-liberala-2

Tineretul liberal din judeţul Dâmboviţa s-a întâlnit la ceas de seară într-un local târgoviştean pentru a socializa şi a dezbate liber, în faţa unei ceşti cu cafea sau a unui pahar cu suc, problemele strigente ale României. Tema de discuţie aleasă a fost Justiţia. Alături de tinerii liberali s-au aflat deputaţii Cezar Preda – preşedintele organizaţiei dâmboviţene şi Iulian Vladu.

Şi cum liberalilor le-a fost probabil teamă că nu vor putea ţine piept furtunii verbale şi tumultului de informaţii, au avut nevoie şi de un moderator al serii, în persoana realizatorului TV Sorin Diaconescu. Pentru puncte de vedere pertinente, avizate, la întâlnire s-au aflat şi câţiva avocaţi liberali.

cafeneaua-liberala-3S-a vorbit despre amenzi de circulaţie, despre întâmplări cu poliţiştii găeşteni de la Rutieră, despre şcoală şi rolul său în emanciparea tineretului. Au fost înfierate cu mânie liberală, nu proletară, posturile tv care abundă de manele, de scandaluri mondene şi alte emisiuni care alterează conştiinţa naţiei.

cafeneaua-liberala-1

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Tinerii liberali, la discuţii… moderate despre justiţie!

  1. moshu49

    la emanciparea tineretului s-a discutat și despre canapeaua lui Crin? 😉

     

Adaugă un Comentariu

*