Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 23, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Tinerii PSD din judeţ şi-au arătat forţa! Şi-au lansat la Târgovişte eurocandidaţii

DÂMBOVIŢA: Tinerii PSD din judeţ şi-au arătat forţa! Şi-au lansat la Târgovişte eurocandidaţii 

TSD 1

Eveniment politic de amploare, în această după-amiază, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. La mitingul electoral organizat de tineretul social-democrat din Dâmboviţa au participat patru candidaţi pentru alegerile europarlamentare – reprezentanta Dâmboviţei Claudia Gilia, preşedinta Oarganizaţiei de Femei a PSD şi Ana Claudia Ţapardel, Gabriela Zoană, Veceslav Şaramet, toţi trei susţinuţi de preşedintele tineretului PSD, Mihai Sturzu. Alături de candidaţi s-au mai aflat: preşedintele PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, senatorul Leonardo Badea şi deputaţii Carmen Ileana Moldovan şi Stanciu Zisu.

TSD 4

Discursurile celor aflaţi pe scenă au fost scurte şi la obiect. Social-democraţii trebuie să câştige alegerile europarlamentare pentru binele ţării, pentru binele Europei. Cei aproximativ 800 de tineri, membri şi simpatizanţi PSD, veniţi din toate colţurile judeţului, au răspuns prin aplauze.

Liderii aflaţi pe scena de la Sindicate au simţit din plin frigul care „sufla” prin spatele lor. La un moment dat, amabil, deputatul Zisu şi-a scos haina şi a pus-o pe umerii mai tinerei parlamentare Ileana Moldovan care începuse să tremure. Ba chiar a frecat-o uşor pe spate să o dezmorţească.

Andrei Plumb, alături de tinerii eurocandidaţi social-democraţi

La mitingul de la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost prezent şi Andrei Plumb, preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Dâmboviţa”, fiindcă a vrut să fie alături de tinerii dâmboviţeni dar şi de candidaţii sosiţi de la Bucureşti, prieteni şi colaboratori apropiaţi.

La finalul întâlnirii, preşedintele Tineretului Social Democrat din România, Mihai Sturzu, s-a îmbrăţişat cu Plumb, după care au trecut la taclale. La fel au procedat şi eurocandidatele Gabriela Zoană şi Claudia Ţapardel.

TSD 2 TSD 3 TSD 5

Adaugă un Comentariu

*