Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tinerii social democraţi îşi aleg conducătorii… orbeşte!

DÂMBOVIŢA: Tinerii social democraţi îşi aleg conducătorii… orbeşte! 

liviu vasilescu

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că, de ceva vreme, despre organizaţia de tineret PSD Dâmboviţa nu s-a mai auzit nimic. Cu excepţia unor lupte intestine la nivel de naivitate şi abordări cu iz subiectiv pe reţelele de socializare, nu se simte nicio mişcare. Poate că este tăcerea dinaintea… facerii, după cum a lăsat să se înţeleagă, la conferinţa de presă de astăzi, Liviu Vasilescu – preşedintele TSD Dâmboviţa.

Mai sunt câteva ore până la conferinţa municipală a tinerilor social-democraţi şi, în cursă, nu s-a înscris, oficial, nimeni, deşi sunt „mai mulţi aspiranţi pentru fiecare funcţie”. Adică, cine vrea poate să se înscrie în cursă pe ultima sută de metri! Nu contează rezultatele politice, vizibilitatea în organizaţie, acţiunile întreprinse…

Acest mod de lucru i s-a părut ciudat şi vicepreşdintelui PSD Constantin Stroe, primarul comunei Şotânga, care l-a sfătuit pe mai tânărul său coleg Vasilescu să purceadă la alcătuirea listelor de candidaţi măcar cu 24 de ore înainte de conferinţă, pentru ca reprezentanţii partidului să poată analiza, cât de cât, valoarea celor înscrişi. Noi zicem că şi cu 24 de ore înainte este puţin şi denotă amatorism în ceea ce priveşte arta conducerii şi miros de făcătură în alegeri.

Având în vedere că alegerea noii echipe de conducere a TSD Târgovişte se va consuma mâine, 28 august, de la ora 18:00, s-a cam dus timpul. În ceea ce priveşte organizaţia TSD Dâmboviţa, alegerile vor fi pe 9 septembrie. Să sperăm că nu se va întâmpla acelaşi lucru, adică să nu existe candidaturi oficiale cu 24 de ore înainte. Bună democraţia, dar nu aşa de oarbă cum este la TSD!

Adaugă un Comentariu

*