Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 7, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tinerii social-democraţi se războiesc pe facebook pentru şefia TSD Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Tinerii social-democraţi se războiesc pe facebook pentru şefia TSD Târgovişte 

Andrei Albu (stânga) a decis să nu candideze pentru un nou mandat la şefia TSD Târgovişte

Se poartă sau nu se poartă concurenţa în PSD Dâmboviţa? Dacă ne raportăm doar la realitatea ultimilor luni, fără a merge şi în trecut, este clar că nu! Şi ne gândim câtă vâlvă a creat deputatul Ionuţ Săvoiu când l-a nominalizat iniţial pe senatorul Leonardo Badea drept posibil candidat la şefia organizaţiei, pentru ca apoi să se autopropună pentru această funcţie. A fost practic momentul când s-a rupt, pe faţă, legătura dintre preşedintele Adrian Ţuţuianu şi echipa de parlamentari a PSD. De atunci, cei din urmă nu s-au mai afişat aproape deloc în preajma şefului în timpul acţiunilor publice. Ba, chiar nu au mai participat nici la conferinţele locale de alegeri în teritoriu, după cum spunea vicepreşedintele Sandu Oprea – administrator public al judeţului.

Parcă pe acelaşi model, zilele acestea se războiesc tinerii social-democraţi. Informaţia venită pe surse cum că Alin Marina – membru în echipa de promovare online a premierului Victor Ponta şi apropiat al preşedintelui Adrian Ţuţuianu se gândeşte să candideze pentru şefia Organizaţiei TSD Târgovişte a provocat un adevărat război pe reţeaua de socializare Facebook. Unii l-au încurajat, alţii i-au amintit că a venit în echipă datorită celor pe care acum îi blamează, pentru ca apoi să aleagă să plece la Bucureşti. Şi replicile tăioase, asortate şi cu jigniri, au tot curs de-o parte şi de cealaltă… Bălăcăreală în toată regula!

Marina spune că rezistenţa manifestată de actuala echipă, condusă până de curând de consilierul municipal Andrei Albu, chiar şi la o posibilă candidatură l-a determinat să se decidă, astfel că, da, va intra în lupta pentru şefia TSD Târgovişte, alegerile urmând să aibă loc în prima jumătate a lunii august.

„Cred că tinerii cooptați în echipă trebuie să își dorească mai mult decât participarea la unele manifestări distractive ca recompensă pentru munca depusă în campaniile electorale. Intenționez inițierea unei ample campanii de recrutare a tinerilor din mediul universitar, care să vină cu idei viabile pentru îmbunătățirea domeniului comunicării în cadrul PSD, dar și cu propuneri de măsuri pentru administrația locală. Îmi doresc cooptarea de tineri antreprenori, medici, ingineri, care să reprezinte cu adevărat un etalon în societate, exemple de urmat… Nu va fi ușor, însă ca orice lucru bun, necesită timp și o strategie bine gândită”, a declarat Alin Marina pentru incomod-media.ro.

De partea cealaltă, Andrei Albu, practic omul acuzat că nu a dus TSD Târgovişte acolo unde ar fi trebuit, a ales să-i dea lui Alin Marina o replică scurtă.

„Alin Marina este un băiat ok, dar prea ambiţios pentru capacităţile sale”, a precizat Andrei Albu pentru publicaţia noastră.

A mai spus Andrei Albu că nu va candida pentru şefia TSD Târgovişte. Are deja 33 de ani şi a venit momentul ca altcineva din echipa sa să se arunce în această bătălie electorală internă.

Adaugă un Comentariu

*