Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Titu este singura localitate din judeţ unde a început construcţia unor noi blocuri ANL

DÂMBOVIŢA: Titu este singura localitate din judeţ unde a început construcţia unor noi blocuri ANL 

anl Titu 1

În oraşul Titu, au demarat lucrările de construcţie a unui nou complex de blocuri ANL. Vor fi ridicate 7 imobile cu două etaje plus mansardă. În total, 56 de apartamente destinate tinerilor.

„Termenul de execuţie este de 9 luni. În momentul de faţă, avem 40 de dosare în aşteptare de 2 ani şi continuăm să primim cereri. Repartiţia se va face conform punctajului obţinut de fiecare solicitant. Criteriile sunt stabilitate la nivelul Primăriei, în conformitate cu legislaţia în vigoare, şi vor fi aprobate de către Consiliul Local”, a precizat primarul Traian Niculae.

Şantierul este în permanenţă monitorizat de edilii oraşului, care doresc să se asigure că investiţia va fi dusă la bun sfârşit fără problem şi în termenul stabilit. Zilele trecute, în zonă s-a aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, însoţit de deputatul Ionuţ Săvoiu, ales în Colegiul Titu.

Cele 56 de apartamente care vor fi repartizate anul viitor tinerilor din oraşul Titu sunt construite cu fonduri allocate de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Primăria Titi, spune viceprimarul Vlad Oprea, a pus la dispoziţie terenul şi va suporta cheltuielile pentru realizarea utilităţilor – apă, canalizare, iluminat şi parcări.

“Avem deja prinşi în buget aceşti bani, astfel că nu vom întâmpina niciun fel de problem, iar tinerii din Titu se vor putea muta, anul viitor, în propria casă. Primăria va continua demersurile, astfel încât, şi în anii ce vor urma, să putem demara astfel de investiţii în oraşul nostru”, a spus viceprimarul Vlad Oprea.

Trebuie amintit că, la Titu, continuă şi lucrările de izolare termică a blocurilor de locuinţe. În luna septembrie 2014, vor fi finalizate 14 scări de bloc, urmând să intre în programul de execuţie alte 16 scări.

anvelopare bl titu

Adaugă un Comentariu

*