Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Toată floarea politochiei din judeţ petrece la Arhiepiscopie

DÂMBOVIŢA: Toată floarea politochiei din judeţ petrece la Arhiepiscopie 

FOTO: Arhivă

Am aflat că astăzi – 26 decembrie, la Palatul Arhiepiscopal din Târgovişte, se va desfăşura o mare petrecere creştinească. Mitropolitul Nifon i-a invitat la această întâlnire de după Crăciun pe toţi şefii de partide, pe deputaţi şi senatori, pe unii primari cu ştaif, şi, bineînţeles, nu vor lipsi oamenii de afaceri importanţi şi cei apropiaţi bisericii ortodoxe.

Este bine cunoscută dorinţa ÎPS Nifon de a ţine aproape de domnia sa şi de biserică toată floarea cea vestită a politochiei dâmboviţene. Despre agapa frăţească de la Arhiepiscopie, considerată a fi o petrecere privată, nu s-au făcut publice informaţii. Poate după, şi o poză de super grup, cum se obişnuieşte.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Toată floarea politochiei din judeţ petrece la Arhiepiscopie

  1. Petre

    Popii au uitat sa invite si nevoiasii, sau copii saraci, abandonati, sau batranii parasiti … dar de … ăstia-s buni numai pt voturi, grosul banului il vâra in sutana preotilor politicienii din bugetul contribuabililor! Halal, sa va fie rusine!

     
  2. lora

    Sincera sa fiu preotii respecta nevoiasii,copii saraci, abandonati si batranii numai ca actele lor de crestinism nu sunt trecute in presa si nu sunt mediatizate precum unele dezbracate de nu stiu de unde sau vacantele unora.Sa fii crestin nu inseamna sa faci fala sa inviti 100 de televiziuni ca sa vada tot poporul ca ai dat.Sa fii crestin deschis catre comunicare nu izolat precum viermele in cocon.Felicitari toturor care s-au zbatut pentru acest eveniment superb.

     

Adaugă un Comentariu

*