Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Toate drumurile Consiliului Judeţean duc la… Complexul Mija Parc

DÂMBOVIŢA: Toate drumurile Consiliului Judeţean duc la… Complexul Mija Parc 

Sursa foto: www.mijaparc.ro

A trecut ceva timp de când nu se mai aude nimic despre Centrul de Pregătire şi Perfecţionare al Consiliului Judeţean Dâmboviţa de la Gâlma, unitate aflată în ultimii ani sub administrarea CarpatMontana SA, societate care nu îi mai este deloc pe plac preşedintelui CJD Adrian Ţuţuianu.

Era o vreme când mai toate întâlnirile conducerii judeţului cu edilii şi cele pentru pregătirea personalului din administraţie se desfăşurau la Moroieni. Acum, s-a întors roata! A apărut o nouă locaţie preferată de mai marii judeţului: Complexul Mija Parc, aparţinând omului de afaceri Fathi Taher. Nimeni nu îşi explică de unde atâta apetenţă pentru obiectivul de la Mija. De ce se preferă cheltuirea banului public într-un loc privat, atâta timp cât Consiliul Judeţean Dâmboviţa deţine un centru în care s-a investit mult.

De curând, primarii din judeţ au primit o adresă interesantă. Documentul i-a bulversat pe mulţi edili, mai ales că venea din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu din partea unei firme private. Practic, primarii dâmboviţeni sunt informaţi cu privire la organizarea unei întâlniri de lucru la Complexul Mija Parc, pe parcursul a două zile, 18-19 august 2016. Primarii vor putea afla lucruri importante despre Programele Europene şi Ghidurile de finanţare a lucrărilor de investiţii pentru 2014-2020: POR, POCU, POIM, POCA. Vor fi supuse discuţiilor şi alte teme de interes pentru unităţile administrativ-teritoriale.

Mai sunt înştinţaţi primarii că se vor asigura, la complexul respectiv, masa şi cazarea, evident, contra cost: 180 de lei camera, 65 de lei de persoană – prânzul şi 70 de lei de persoană – cina. Avem semnale că mulţi primari nu vor participa la întâlnirea de lucru de la Complexul Mija Parc.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Toate drumurile Consiliului Judeţean duc la… Complexul Mija Parc

  1. Dinut

    DAR VILA DELA RUNCU UNDE SE DUC TOTI BORFASII DE POLITICIENI ????? SI TOATE VILELE DIN BUCEGI ????

     

Adaugă un Comentariu

*