Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tot ce vrei să ştii despre Uniunea Europeană afli gratuit la Centrul Europe Direct!

DÂMBOVIŢA: Tot ce vrei să ştii despre Uniunea Europeană afli gratuit la Centrul Europe Direct! 

biblioteca judeteana dambovita

Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Ion Heliade Rădulescu din Târgovişte este cu siguranţă locul unde te poţi familiariza, gratuit, cu ceea ce înseamnă Uniunea Europeană. Pentru luna septembrie, Centrul Europe Direct a pregătit, aşa cum ne-a obişnuit deja, un program diversficat, care să vină în sprijinul tuturor celor care sunt interesaţi să afle cât mai multe informaţii despre Uniunea Europeană.

Program estimativ luna septembrie 2014

2 – 7 septembrie: Participarea membrilor echipei EUROPE DIRECT Târgovişte la instruirea cu tema Strategii de comunicare eficientă, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România la Oradea.
5 – 7 septembrie: Campanie stradală de informare europeană și de promovare a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Orașului adresată locuitorilor municipiului și cetățenilor județului Dâmbovița.
7 septembrie: Ora de informare europeană cu tema Să descoperim Europa! la Biblioteca Comunală Bilciureşti.
25 septembrie:  EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa… Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7b, activitatea 6 – instruiri semestriale pe teme precum: Internetul ca resursă informaţională – Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context ERASMUS + etc, pentru a veni în sprijinul comunităţilor pentru care bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană prestează şi servicii de diseminare a informaţiei, dar şi cum să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor din cadrul comunităţilor respective privind drepturile cetăţenilor UE sau priorităţile UE. Activitatea va reuni bibliotecari din judeţul Dâmboviţa şi se va desfăşura la Biblioteca Orăşenească Titu.

28 – 30 septembrie: Vizită de lucru la EUROPE DIRECT – Schimb de experienţă realizat de voluntarii ED Târgovişte la alt centru din România.

La cerere, sunt organizate ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee şi biblioteci publice.

 

Adaugă un Comentariu

*