Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Toţi copiii internaţi la Spitalul Judeţean au primit cadouri de la Moş Crăciun!

DÂMBOVIŢA: Toţi copiii internaţi la Spitalul Judeţean au primit cadouri de la Moş Crăciun! 

daruri mos craciun spital 3

Astăzi, a fost o zi specială pentru copiii internaţi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dar şi pentru micuţii aflaţi sub tratament şi observaţie în celelalte secţii, interne sau externe ale unităţii. A venit Moş Crăciun! Iniţiativa, una în premieră, a aparţinut conducerii spitalului, managerului Claudiu Dumitrescu, care a reuşit, în ultimele luni, să arate comunităţii că unitatea medicală târgovişteană nu este un loc rigid, rece, unde totul se derulează maşinal, ci este un spaţiu unde omenia, sensibilitatea, comunicarea, apropierea de cel aflat în suferinţă reprezintă elemente esenţiale ale actului medical.

daruri mos craciun spital 5

Pentru umplerea cu daruri a săniuţei cu care a venit Moş Crăciun au contribuit o serie de sponsori generoşi, oameni de suflet, mereu atenţi la grijile şi problemele semenilor, ataşaţi ideii că, de sărbători, copiii, indiferent de locul în care se află, au nevoie de afecţiune şi bucurie. Cu surprize pentru micuţii aflaţi în aceste zile internaţi în spital au venit şi elevii Seminarului Teologic din Târgovişte. În afară de dulciuri şi jucării, tinerii teologi le-au oferit celor prezenţi în sala de festivităţi a Spitalului Judeţean un miniconcert de colinde.

daruri mos craciun spital 1

„Am zis că este normal, firesc, să ne gândim acum, în prag de sărbători, şi la micuţii pacienţi ai unităţii nostre, să le aducem un strop de bucurie, să le îndulcim un pic şederea în spital. Şi, dacă în anii trecuţi, Moş Crăciun a uitat să treacă pe la spital, acum l-am ajutat să o facă. Evident, nu puteam organiza acest mic eveniment fără sprijinul sponsorilor care au răspuns campaniei noastre «Ajută-l pe Moş Crăciun!». Am reuşit să pregătim 190 de pachete cu dulciuri pe care Moşul, lângă tradiţionalul brad de Crăciun, le-a oferit tuturor copiilor internaţi în spital”, ne-a mărturistit managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

daruri mos craciun spital 4Dr. Claudiu Dumitrescu a profitat de faptul că, la eveniment au participat şi deputatele PSD Claudia Gilia, Carmen Holban şi Oana Vlăducă, precum şi primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, şi a lansat apelul, adresat şi senatorului Adrian Ţuţuianu şi preşedintelui CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea, chiar dacă nu erau de faţă, de a sprijini şi anul viitor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte să implementeze proiecte de dezvoltare şi modernizare.

daruri mos craciun spital 2Organizatorii campaniei „Ajută-l pe Moş crăciun!” mulţumesc oamenilor minunaţi care le-au fost alături, individual sau prin firmele pe care le conduc: dr. Claudiu Dumitrescu, dir. ec. Mihaela Pîrvu, dr. Carmen Marcu, preot Liviu Tănase, preot Alin Pleşa, elevii de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” Târgovişte, Aurel Diamandi, Elvis Neguţ, Valentin Petre, Lică Nedelcu, Paul Constantinescu, Eugen Gătej, Winfried Dederichs (Germania), SC NIMET SRL, SC AMRO STEEL COMPLEX SRL, SC ERBALACT NUCET SRL, SC MACABI COMALIMENT SRL, AITT SRL, CLUBUL HERA KIDS Târgovişte, SC STALKER MEDIA SRL, COLUMNA TV, RADIO PULS FM, TÂRGOVIŞTE LIVE, RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI şi INCOMOD-MEDIA.RO.

Adaugă un Comentariu

*