Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tradiţie unică la Partida Romilor! Gratuit, ghiozdane şi rechizite pentru 300 de copii

DÂMBOVIŢA: Tradiţie unică la Partida Romilor! Gratuit, ghiozdane şi rechizite pentru 300 de copii 

ghiozdane partida romilor 3

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Târgovişte şi consilier local, nu a vrut să rupă tradiţia păstrată de ani buni, ca, la fiecare început de an şcolar, să dăruiască copiilor din familiile de romi care merg pentru prima dată la şcoală ghiozdane şi rechizite.

Anul acesta, fiindcă bugetul organizaţiei nu a permis achiziţionarea de bunuri pentru elevi, nea Tudorică a suportat singur costurile impuse şi a cumpărat 300 de ghiozdane, în care a pus rechizitele specifice clasei întâi şi clasei pregătitoare.

Întâlnirea cu micuţii şi părinţii lor a avut loc la sediul Partidei Romilor din Târgovişte. Au mai fost invitaţi la acest eveniment, deocamdată unic, primarul interimar Cristian Stan şi viceprimarul Cosmin Bozieru.

Tudorică Răducanu, om practic, stăpân pe ideile sale şi dornic de a aduce o schimbare în bine în comunitatea romilor şi nu numai, le-a mărturisit celor prezenţi că fără şcoală nu se poate face nimic în viaţă. Totul depinde de pregătirea educaţională, de drumul pe care îl alegi.

Primarul Cristian Stan l-a felicitat pe Tudorică Răducanu pentru iniţiativa sa, transformată deja în tradiţie, pentru faptul că sare în ajutorul comunităţii de romi atunci când aceştia au nevoie.

Exemplul lui Tudorică Răducanu şi al Partidei Romilor ar trebui preluat de mai toţi politicienii care se fălesc că luptă pentru binele naţiunii, dar nu au dăruit în viaţa lor un caiet şi un creion unui copil dintr-o familie nevoiaşă.

ghiozdane partida romilor 1 ghiozdane partida romilor 2 ghiozdane partida romilor 4 ghiozdane partida romilor 5

Adaugă un Comentariu

*