Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Tragedie la Răzvad! Frate şi soră găsiţi decedaţi, el spânzurat în pod, ea înfofolită pat

DÂMBOVIŢA: Tragedie la Răzvad! Frate şi soră găsiţi decedaţi, el spânzurat în pod, ea înfofolită pat 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: reporterpenet.ro)

Un caz ciudat la prima vedere au de descâlcit anchetatori în următoarele ore. Două persoane au fost găsite decedate într-o locuinţă din Răzvad. Se pare că victimele erau fraţi. Bărbatul de 60 de ani a fost descoperit spânzurat în podul casei, iar sora sa, despre care oamenii din sat spun că ar fi fost bolnavă de schizofrenie, zăcea fără suflare într-un pat dintr-o cameră. Descoperirea macabră a fost făcută de o vecină care a intrat la bănuieli nemaivăzându-i prin curte pe cei doi. Femeia a intrat în gospodărie şi s-a uitat pe geam în casă. A tresărit când a văzut-o înţepenită, în pat, pe Marieta.

Circumstanţele care au stat la baza producerii acestei tragedii vor fi stabilite de anchetatori. Nu este exclusă nici posibilitatea ca nea Costache, cum îl ştiau vecinii, să-şi fi omorât sora apoi, având remuşcări din cauza faptei pe care a săvârşit-o, a hotărât să-şi pună ştreangul de gât.

Localnicii care le cunoşteau obiceiurile au declarat că cei doi fraţi se certau de multe ori. Soţia bărbatului sinucigaş este plecată la muncă în Italia. Acum, probabil va veni acasă să-şi îngroape bărbatul şi cumnata. Sunt destui oameni care nu cred în varianta omorului urmat de sinucidere, ci mai degrabă că bătrânul atins poate de disperare şi singurătate a decis să-şi pună capăt zilelor, iar sora sa, Marieta, a murit de frig şi de foame în casă.

Adaugă un Comentariu

*