Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Trăiască PCR! Soţia directorului Pavel Babeu a fost angajată la Compania de Apă

DÂMBOVIŢA: Trăiască PCR! Soţia directorului Pavel Babeu a fost angajată la Compania de Apă 

compania de apa

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa avea nevoie de un economist bun, cu experienţă, spune preşedintele Consiliului de Administraţie – Adrian Simion şi l-a găsit fix în persoana soţiei directorului de producţie – Pavel Babeu.

Potrivit aceluiaşi Simion, postul nu a fost scos la concurs fiindcă nu este nevoie de aşa ceva într-o societate comercială! Aşa o fi, nu-l contrazicem pe şeful Consiliului de Administraţie, numai că această societate nu este una cu capital privat, ci de stat! Prin urmare, e de comentat pe seama acestui „nu era nevoie”!

CITEŞTE ŞI: „Compania de Apă pregăteşte scumpirile… de sărbători! Tariful va fi ajustat măcar cu rata inflaţiei

De precizat că doamna Babeu a fost adusă de la Poliţia Locală Târgovişte, structură controlată de Consiliul Local Municipal în care activează soţul său de foarte mulţi ani.

În cadrul ultimei conferinţe de presă a PNL, partid din care face parte Pavel Babeu, am pus problema acestei angajări cu… cântec, mai ales că deputaţii Iulian Vladu şi Ludovic Orban înfierau de zor conducerea PSD, întrucât a purces la angajări pe criterii politice în cadrul Companiei de Apă. Şi ce să vezi! Şefii PNL nu ştiu nimic. La fel cum nu au ştiut nici când Gabriel Grozavu – vicepreşedintele PNL al Consiliului Judeţean şi preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmboviţa şi-a angajat fiica pe post de asistent manager la Compania de Apă!

CITEŞTE ŞI: „Administratorii de la Compania de Apă lucrează fără contract şi fără criterii de performanţă!”

Concluzia? Când este vorba să-şi pună la adăpost familia, rudele şi prietenii, toţi politicienii uzează de aceleaşi metode, indiferent ce partid reprezintă. Sunt ghidaţi de interesul personal! Doar în declaraţii se dau de ceasul morţii ce grijă au ei de popor. Aşadar, trăiască PCR! Vă mai amintiţi traducerea, nu? Pile, Cunoştinţe, Relaţii…

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Trăiască PCR! Soţia directorului Pavel Babeu a fost angajată la Compania de Apă

 1. moshu49

  da’ ce-i ăla „economist” la Poliţia Locală?
  un fel de contabil cu pampon?
  asta se „importă” şi se vrea şi „bun/bună”?
  poate ne trezim cu preţul apei majorat nu numai cu rata inflaţiei ci şi cu 50% din creşterea salariului mediu, precum pensia mea! 😀 )))))
  nu te supăra, frate, căci … „Ca românu’ nu-i niciunu’, unde-s mulţi putea fi unu’!” :(

   

Adaugă un Comentariu

*