Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Transportatorii rutieri de persoane, puşi la zid în Colegiul Prefectural! Au fost „ciufuliţi” şi reprezentanţii ISCTR

DÂMBOVIŢA: Transportatorii rutieri de persoane, puşi la zid în Colegiul Prefectural! Au fost „ciufuliţi” şi reprezentanţii ISCTR 

Şeful ISCTR Ionel Dănuţ Cristescu a fost băgat în corzi

Este pentru prima dată când, în colegiile prefecturale, sunt atacate direct, fără menajamente pentru cei vinovaţi, problemele cetăţeanului. Prefectul judeţului Dâmboviţa – Ioan Marinescu şi subprefectul Antonel Jijie au dat astăzi dovadă de implicare în rezolvarea unor abuzuri grave împotriva condiţiei de cetăţean. A pedalat aproape de cei doi, pentru control aspru şi sancţionarea celor vinovaţi, şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa – comisar şef Danil Zepişi.

Cei înfieraţi la scenă deschisă de către reprezentanţii Guvernului în teritoriu sunt patronii firmelor de transport călători, care, în opinia prefectului Marinescu, îşi bat joc de oameni, transportându-i în condiţii inumane, cu autobuze sau microbuze insalubre, în aglomeraţie sau fără să li se elibereze bilete de călătorie.

Ioan Marinescu, pentru a putea vorbi în cunoştinţă de cauză despre aceste aspecte, a făcut câteva zile pe Vodă Cuza, circulând sub acoperire cu transportul în comun. Prefectul a cerut celor care se ocupă de control să acţioneze cu operativitate, pentru eliminarea rapidă a neajunsurilor, ba chiar să meargă până la retragerea licenţelor.

Subprefectul Antonel Jîjîie a ţinut să precizeze că, după părerea sa, în Dâmboviţa, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier nu îşi fac treaba.

La rândul său, comisarul şef Danil Zepişi le-a atras atenţia să lucreze corect, cinstit, fără scurgeri de informaţii către operatorii de transport, mai ales atunci când se efectuează acţiuni pe drumurile publice.

Adaugă un Comentariu

*