Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Trei infracţiuni dintr-o lovitură! Târgovişteanul a fost reţinut de poliţişti

DÂMBOVIŢA: Trei infracţiuni dintr-o lovitură! Târgovişteanul a fost reţinut de poliţişti 

catuse k

Astăzi, 23 iulie, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, în colaborare cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au probat activitatea infracţională a unui bărbat, de 30 de ani, din Târgovişte, bănuit de comiterea infracţiunilor de „ameninţare”, „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că pe parcursul nopţii de 18/19 iulie 2014, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla în incinta unui local de alimentaţie publică, acesta ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ar fi agresat mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 24 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*