Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Trei persoane au scăpat cu viaţă dintr-un BMW făcut zob!

DÂMBOVIŢA: Trei persoane au scăpat cu viaţă dintr-un BMW făcut zob! 

accident tgv 2

Pe Şoseaua Găeştiului, din municipiul Târgovişte, în zona sensului giratoriu din apropierea Facultăţii de Drept, a avut loc, duminică, la ora 04:00, un accident de circulaţie soldat cu trei răniţi. Din fericire, ocupanţii au scăpat cu viaţă. Din datele obţinute de la Poliţie reiese că şoferul, un tânăr de 25 de ani, a pierdul controlul BMW-ului pe care îl conducea şi s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Se pare că tânărul de la volan ar fi un copil de bani gata, tocmai de aceia nu s-a dorit mediatizarea cazului, atunci când s-a întâmplat. De obicei, reprezentanţii media sunt anunţaţi atunci când se produc accidente de circulaţie. În cazul de faţă, nimic!  Este a doua oară, în decurs de câteva zile, când se procedează astfel. A mai fost un accident de circulaţie şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti care s-a dorit a fi păstrat tot la secret, pentru că se pare că au fost implicaţi oameni din sistem.

Astăzi, la ora 12:00, autoturismul făcut zob se mai afla în zona producerii nenorocirii. Îi fuseseră luate doar plăcuţele de îmatriculare.

accident tgv 1

Adaugă un Comentariu

*