Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 2, 2023
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Trupa Bere Gratis concertează sâmbătă la Târgovişte, de Zilele Cetăţii!

DÂMBOVIŢA: Trupa Bere Gratis concertează sâmbătă la Târgovişte, de Zilele Cetăţii! 

Foto: www.beregratis.ro

Târgoviştenii şi nu doar ei vor avea parte anul acesta de cinci zile de distracţie, cu ocazia Zilelor Cetăţii. Manifestările vor fi deschise oficial vineri, 5 septembrie, cortina urmând să cadă miercuri, 10 septembrie, după un meci de fotbal spectacol. Vedetele din Generaţia de Aur, în funte cu căpitanul Gheorghe Hagi şi antrenorul Puiu Iordănescu, vor juca în Piaţa Tricolorului contra consilierilor municipali.

„În acest an, Zilele Cetăţii se vor desfăşura cu un buget mai restrâns, însă ne-am străduit ca evenimentele să nu-şi piardă succesivitatea şi, spun eu, am reuşit să păstrăm tradiţia, iar la final vom putea spune cu toţii că ne-am bucurat aşa cum se cuvine de această sărbătoare”, a spus Ciprian Prisăcaru – primarul interimar al municipiului Târgovişte.

conferinta zilele cetatii

Din programul manifestărilor prilejuite de Zilele Cetăţii nu lipsesc: meşterii populari, workshopurile medievale, vânătoarea de comori, proiecţiile de film, scenetele istorice şi spectacolele de teatru pentru copii. De asemenea, Primăria va organiza o Gală de Excelenţă – vineri, de la ora 18:30 – şi un concert de muzică uşoară – sâmbătă, de la ora 20:00, când vor sosi la Târgovişte trupa Bere Gratis şi Sonya.

„Bugetul alocat anul acesta pentru Zilele Cetăţii este de 350.000 lei. Este posibil să venim şi cu sponsorizări, fiindcă suntem în discuţie cu mai mulţi agenţi economici. În funcţie de asta, vom putea să alcătuim şi bugetul pentru concertul de sâmbătă şi să aducem mai mulţi solişti renumiţi”, a precizat Gabriel Cioacă – city managerul oraşului.

Pentru iubitorii muzicii populare, edilii s-au străduit să organizeze în condiţii cât mai bune cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor.

Evident, nu lipsesc din programul gândit pentru Zilele Cetăţii Târgovişte nici competiţiile sportive: fotbal şi tenis de câmp. Prin urmare, viceprimarul Cristian Stan îi îndemnă pe iubitorii sportului să nu stea pe gânduri şi să se înscrie în concurs.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET

Adaugă un Comentariu

*