Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu, preşedintele expres! A încheiat şedinţa CLM în 5 minute!

DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu, preşedintele expres! A încheiat şedinţa CLM în 5 minute! 

tudorica raducanu

Prima şedinţă a Consiliului Local Târgovişte a fost una fulger şi a fost prezidată de Tudorică Răducanu, considerat astăzi de unii asistenţi la întâlnire „preşedintele expres”, fiindcă, în câteva minute, a reuşit să rezolve singurul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi: Aprobarea acoperirii deficitului secţiunii dezvoltare aferent anului 2014 şi aprobarea utilizării excedentului local înregistrat la data de 31 decembrie 2014.

A mai ridicat la final o problemă consilierul PNL Lucian Enache, care crede că ar trebui să fie tras la răspundere secretarul Cătălin Chiru Cristea pentru faptul că a „uitat” să-i convoace pe aleşii marelui PNL la o şedinţă unde se punea problema aprobarii recursului împotriva hotărârii prin care Iancu Avram urma să fie repus în drepturile de consilier local. Aleşii, alţii decât PNL, au votat pentru recurs. Oricum, solicitarea lui Enache a sunat mai mult a dojeneală prietenească.

CITEŞTE ŞI: „Război în CLM Târgovişte! Şedinţă extrordinară fără convocarea tuturor consilierilor”

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu, preşedintele expres! A încheiat şedinţa CLM în 5 minute!

  1. Enache Lucian

    Am dorit sa aflu unde poate PNL -ul sa ceara sanctionarea secretarului care a comis o ilegalitate semnand pentru legalitate o hotarare adoptata intr-o sedinta extraordinara de consiliu local neconvocata legal care anuleaza o hotare de consiliu local luata intr-o sedinta ordinara convocata legal. Pentru incalcarile legii nu sunt prieten cu nimeni.

     

Adaugă un Comentariu

*