Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu se retrage din politică

DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu se retrage din politică 

tudorica raducanu 3

Tudorică Răducanu – preşedintele Organizaţiei Târgovişte a Partidei Romilor a decis să renunţe la această funcţie, dar şi să se retragă din viaţa publică, dezamăgit de rezultatul alegerilor locale din data de 5 iunie, dezamăgit de colegi şi, în special, de comunitatea romă, pe care a sprijinit-o necondiţionat de-a lungul timpului.

Tudorică Răducanu, care a îndeplinit în ultimele luni funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişte, vrea să se dedice de acum înainte familiei.

Asociaţia Partida Romilor Pro Europa nu a reuşit să acceadă nici în Consiliul Local Municipal Târgovişte, nici în Consiliul Judeţean Dâmboviţa. La nivelul judeţului, a obţinut 6 mandate de consilier local în diferite localităţi.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Tudorică Răducanu se retrage din politică

  1. Wilhelm Tell

    Tudorica a facut jocul PSD-uli. A stat in politica cat i s-a ordonat de tov. Tutuianu, adica pe perioada campaniei, pt a ceda voturile romilor PSD-ului! Acum, cand acesti mizerabili nu mai au nevoie de el, il scot pe linie moarta!

     
  2. virgil

    Tudorica a fost primul viceprimar tigan din istoria Targovistei care a demonstrat cat de slabi si de corupti sunt consilierii municipali in frunte cu militianul Capra. Oricum Tudorica detine monopol pe pietele targovistene asa ca isi vede linistit de treaba acum iar analfabetul primar Cristian Stan va sta la coada la un mic ciubuc de la tigani!

     

Adaugă un Comentariu

*