Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Turism la cote înalte, la Complexul Valea Şipotului

DÂMBOVIŢA: Turism la cote înalte, la Complexul Valea Şipotului 

APDRP 1

Ultima zi a vizitei organizate de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit în Dâmboviţia, ce a avut ca ţintă o serie de proiecte investiţionale de succes, s-a consumat aproape de culmile Bucegilor, la 15 kilometri distanţă de Sinaia, la Moroieni, pe valea pârâului Cărpiniş.

Aerul curat de munte, acum, în prag de primăvară, a adus un plus de energie întregului grup. Ultimul obiectiv trecut în revistă a fost Complexul Valea Şipotului, administrat de Andreea Zamfir. Valoarea investiţiei este de peste două milioane de lei. Proiectul a pornit cu fonduri europene derulate prin APDRP în 2010. În cadrul pensiunii îşi desfăşoară activitatea 15 angajaţi.

Zona deosebită, nealterată prea mult de civilizaţie, s-a pretat de minune dezvoltării unei baze turistice în pas cu vremurile. În afară de cele 14 camere dotate la nivel european şi de restaurantul cochet, Complexul Valea Şipotului mai dispune şi de o bază de echiaţie. Doritorii de excursii în împrejurimi pot folosi bicicletele, atv-uri ba chiar şi o trăsură, iar copiii dispun de spaţii de joacă generoase.

Pensiunea mai are în componenţă şi o sală de conferinţe şi un club pentru petrecerea timpului atunci când vremea nefavorabilă nu îţi permite să porneşti la drumeţie. Acum se lucrează de zor la infrastructura zonei. Alei pietruite care coboară de-a lungul pârâului de munte, băncuţe, spaţii verzi,locuri de promenadă etc.

APDRP 2 APDRP 3 APDRP 4 APDRP 5 APDRP 6 APDRP 7

Adaugă un Comentariu

*